cuvantul liber este un cotidian local muresean care prezinta stirile de actualitate, editorialul zilnic, Cuvantul liber, mures, ziar muresean, ziar mures, stiri mures, anunturi, editorial, cotidian, cotidian local, cotidian local mures, meteo, curs valutar, horoscop, judetul mures, ziar, articol, anunt, mica publicitate, informatie, stiri locale cuvantul liber este un cotidian local muresean care prezinta siturile de actualitate, editorialul zilnic, de asemenea cuvantul liber Cuvantul liber, mures, ziar muresean, ziar mures, stiri mures, anunturi, editorial, cotidian, cotidian local, cotidian local mures, meteo, curs valutar, horoscop, judetul mures, ziar, articol, anunt, mica publicitate, informatie, stiri locale


VINERI, 8 AUGUST, 2014  •  ANUL XXVI; NR. 152 (6360)

  USD EURO
 BNR  3.3189  4.4405
Alte banci... 
 1 g aur=138,9865 lei


08.08.2014
Astazi 30°C, 20% sanse de precipitatii; Maine 28°C, 40% sanse de precipitatii

Centrul de prevedere a vremii, Sibiu


web design realizare site-uri web logo carti de vizita gazduire siteDECESE - CONDOLEANTE


- Diverse -
nr. 80 / 23 Aprilie, 2008

Cu adanca durere in suflete si lacrimi in ochi, ne luam ramas bun la despartirea de unchiul nostru, VLAD IOAN. Il rugam pe bunul Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-i vegheze sufletul bun! Nepoata Andrea, cu sotul Marius si fiul Filip (43.506)

Acum cand ne pregatim sa fim partasi si fii ai Invierii, in aceasta lumina ii cuprindem doamnei Ana Meroiu marea durere pe care o are in suflet la moartea tatalui drag. Emilia si Valentin Marica

Suntem alaturi de colega noastra, Hermina, si familia ei, in aceste momente grele la trecerea in eternitate a celei dragi, KIRALY PIROSKA. Colegii de la UJSL Mures, Filiala CNSLR-Fratia (43.479)

Suntem alaturi de colega noastra, Dörgös Maria, in marea durere pricinuita de moartea fratelui drag. Sincere condoleante. Colectivul Gradinitei MANPEL, Targu-Mures (43.499)

Suntem alaturi de colegul nostru, Ormenisan Stefan, in greaua incercare pricinuita de moartea fratelui drag. Sincere condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca! Colectivul S.C. ROMPRODUS S.R.L. (43.494)

Impartasim durerea si suntem alaturi de prietena noastra dr. Mariana Babu, acum cand se desparte de scumpa ei mama, GAFINA OALA, om de o deosebita bunatate si intelegere. Sincere condoleante familiei indoliate. Familia Maria si Leon Bumbu, cu copiii (43.497)

Un ultim si pios omagiu matusii noastre dragi, OALA GAFINA (mama NUTA). Dumnezeu sa-ti dea linistea, pacea si odihna vesnica! Marioara, cu fiul Andrei, Luminita, cu fiica Antonia-Melisa (43.508)

Cu inimile cernite de durere, ne luam ramas bun de la cumnata si respectiv matusa noastra (mama NUTA). Dumnezeu s-o odihneasca! Suntem alaturi de familia dr. Babu Mariana. Cumnatul Ilovan Ioan, nepotii Maria si Ioan Puscas, din Rusii-Munti (43.508)

Sincere condoleante finei noastre, dr. Mariana Babu, la despartirea de scumpa ei mama. Dumnezeu s-o odihneasca in pace si s-o rasplateasca pentru bunatatea ei! Familia Viorica si Ionut Ilovan, din Rusii-Munti, impreuna cu copiii (43.497)


Impartasim durerea doamnei dr. Mariana Babu, acum cand se desparte de iubita sa mama. Prietenii de la firma FOMAMURES (43.497)

Suntem alaturi de domnul director ing. Ioan Babu si familia sa, in aceste momente grele pricinuite de trecerea in eternitate a celei care a fost GAFINA OALA. Sincere condoleante familiei. Colectivul S.C. CONSERVE MURES S.A. (43.503)

Suntem alaturi de doamna Gabriela Gheorghiu, in aceste clipe de grea incercare si durere sufleteasca pricinuite de trecerea in eternitate a scumpului ei tata, UCU, la numai trei luni de cand iubita mama UCA a plecat spre cele vesnice. Doamne, da-i putere lui Gabi sa treaca peste aceste momente grele! Sincere condoleante familiei greu incercate. Familia Ioan Micu (43.502)

Sincere condoleante doamnei Gabriela Gheorghiu, in marea durere pricinuita de trecerea la cele vesnice a iubitului ei tata. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Colectivul Policlinicii PROVISAN (43.502)

A plecat dintre noi, dupa o grea suferinta, cel care ne-a fost tata, socru si bunic exemplar, SIMION SUCIU, in varsta de 78 de ani. Inmormantarea are loc astazi, 23 aprilie 2008, ora 14, in Sovata. Dumnezeu sa-l odihneasca! Familia indoliata

Suntem alaturi de doamna judecator Gabriela Gheorghiu, in greaua pierdere pricinuita de moartea fulgeratoare a scumpului sau tata. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Colectivul Curtii de Apel Targu-Mures (43.524)

Acum, in Sfantul si Marele Post al Invierii Domnului, cerul s-a deschis, iar Domnul a chemat-o la cele vesnice pe scumpa si iubita noastra matusa ZECIES AURELIA, in varsta de 88 de ani. Inmormantarea va avea loc joi, 24 aprilie 2008, ora 13.30, la Cimitirul Municipal Targu-Mures (langa Spitalul Nou). Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Nepoata Crina cu sotul Nicu, stranepotii Calin si Diana

Cu adanca durere in suflet, imi iau ramas bun de la iubita mea sora, AURELIA. Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Fratele Gheorghe Zeces cu familia, din Targu-MuresZiarul nu apare in
zilele de luni.


 Targu Mures
 ARTA:
Tatal Fantoma, sambata, 19 mai, ora 20,00


 Sala Mare:
18:00
06.06.2014
- sectia romana -
"Contra Iubirii” de Esteve Soler, in regia lui Radu Alexandru Nica; la Sala "Parking” (intrarea dinspre Sala Mica)


 Filarmonica de Stat
20 martie ora 19
Concert Alexandru Tomescu
Cunoscutul violonist Alexandru Tomescu a revenit ieri, 20 martie, ora 19, pe scena Palatului Culturii din Targu-Mures, cu un concert de exceptie, in care a interpretat o pagina deosebita a literaturii pentru vioara, Concertul in la minor de A. Dvorak. Evenimentul muzical l-a avut la pupitrul dirijoral pe Horia Andreescu, maestrul aducand in atentie, impreuna cu Filarmonica de Stat Targu-Mures, creatia simfonica a compozitorului muresean Csiky Boldizsár, cu lucrarea "Concertatio”. In partea a doua a concertului au rasunat acordurile Simfoniei nr.5 in do minor de Ludwig van Beethoven. Biroul de presa al Consiliului Judetean Mures

rca ieftin

bebe strumf