cuvantul liber este un cotidian local muresean care prezinta stirile de actualitate, editorialul zilnic, Cuvantul liber, mures, ziar muresean, ziar mures, stiri mures, anunturi, editorial, cotidian, cotidian local, cotidian local mures, meteo, curs valutar, horoscop, judetul mures, ziar, articol, anunt, mica publicitate, informatie, stiri locale cuvantul liber este un cotidian local muresean care prezinta siturile de actualitate, editorialul zilnic, de asemenea cuvantul liber Cuvantul liber, mures, ziar muresean, ziar mures, stiri mures, anunturi, editorial, cotidian, cotidian local, cotidian local mures, meteo, curs valutar, horoscop, judetul mures, ziar, articol, anunt, mica publicitate, informatie, stiri locale


VINERI, 8 AUGUST, 2014  •  ANUL XXVI; NR. 152 (6360)

  USD EURO
 BNR  3.3189  4.4405
Alte banci... 
 1 g aur=138,9865 lei


08.08.2014
Astazi 30°C, 20% sanse de precipitatii; Maine 28°C, 40% sanse de precipitatii

Centrul de prevedere a vremii, Sibiu


web design realizare site-uri web logo carti de vizita gazduire siteRevelionul pensionarilor si al cuplurilor de aur


- Social -
nr. 696 / 4 Ianuarie, 2011

Pensionarii mureseni, dar si cuplurile de aur, au fost invitati de catre Primaria Targu-Mures si de Uniunea Generala a Pensionarilor din Romania, Filiala Targu-Mures, presedinte Kovács Irma, la petrecerea dintre ani la Restaurantul "Manadas" din Targu-Mures.

De la intrarea in local, impodobit de sarbatoare, musafirii au fost intampinati cu caldura de catre personalul unitatii, fiecaruia indicandu-i-se locul si masa unde isi vor petrece cele cateva ore in asteptarea Noului An 2011.

Dupa ce s-au cunoscut, s-a gustat taria din pahare si s-a servit gustarea, aranjata cu multa pricepere de catre harnicii ospatari ai localului, devenit aproape neincapator.

Muzica, selectata cu multa grija in vederea satisfacerii tuturor gusturilor, a incalzit atmosfera de sarbatoare, indemnandu-i pe musafiri sa se prinda in vartejul dansului si a voiei bune. Treptat, treptat, tot mai multe perechi au ocupat ringul de dans intr-o nespusa bucurie in asteptarea scurgerii timpului si a sosirii Noului An. La apropierea miezului noptii viceprimarul Claudiu Maior s-a adresat participantilor la Revelion: "Programul il vom continua si in anul viitor si de cate ori va fi nevoie. Multa sanatate sa va dea Dumnezeu. Va rog ca si anul viitor (2011 _ n.n.) sa fiti alaturi de noi. Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi. Va multumesc ca ati venit. «Sarbatori fericite! La multi ani! Multa sanatate!»". La randul ei, Kovács Irma, prese

dinte al Uniunii Generale a Pensionarilor din Romania, Filiala Targu-Mures, a spus: "Dragi pensionari nu vom uita niciodata dragostea pe care o avem din partea Primariei. Multumesc colegilor care si-au sacrificat timpul liber ca sa putem realiza aceasta intalnire. Tuturor multor sanatate, viata lunga si «La multi ani!»".

Pe parcursul petrecerii dintre ani, organizatorii au pus la bataie, printr-o tombola, cateva obiecte de folosinta indelungata (fiare de calcat, cuptoare cu microunde, televizoare), celor castigatori aducandu-le acum, la inceput de an, o mare bucurie. Regret ca nu ne-a fost pusa la dispozitie lista fericitilor castigatori. Tot cu acest prilej, o mare bucurie i-a fost facuta lui Valer Prim care, in seara de Revelion, a implinit frumoasa varsta de 77 de ani. Sa-i uram si noi fericitului sarbatorit "La multi ani!" si sanatate cat incape.

Frumoasa seara, oferita pensionarilor si cuplurilor de aur, a fost intregita de cantecele prezentate de solista de muzica populara Leontina Pop, dar si de solistii Francesco Napoli (Italia) si Király Viktor (Ungaria) care, prin cantecele interpretate, au facut ca aceasta seara dintre ani sa fie si mai frumoasa.

La cumpana dintre ani s-a ciocnit o cupa de sampanie si s-a cantat "La multi ani!".

Trebuie aduse multumiri intregului personal de la Restaurantul "Manadas" pentru buna si prompta servire a celor care le-au trecut pragul.

MARIN CALDARARIU
Ziarul nu apare in
zilele de luni.


 Targu Mures
 ARTA:
Tatal Fantoma, sambata, 19 mai, ora 20,00


 Sala Mare:
18:00
06.06.2014
- sectia romana -
"Contra Iubirii” de Esteve Soler, in regia lui Radu Alexandru Nica; la Sala "Parking” (intrarea dinspre Sala Mica)


 Filarmonica de Stat
20 martie ora 19
Concert Alexandru Tomescu
Cunoscutul violonist Alexandru Tomescu a revenit ieri, 20 martie, ora 19, pe scena Palatului Culturii din Targu-Mures, cu un concert de exceptie, in care a interpretat o pagina deosebita a literaturii pentru vioara, Concertul in la minor de A. Dvorak. Evenimentul muzical l-a avut la pupitrul dirijoral pe Horia Andreescu, maestrul aducand in atentie, impreuna cu Filarmonica de Stat Targu-Mures, creatia simfonica a compozitorului muresean Csiky Boldizsár, cu lucrarea "Concertatio”. In partea a doua a concertului au rasunat acordurile Simfoniei nr.5 in do minor de Ludwig van Beethoven. Biroul de presa al Consiliului Judetean Mures

rca ieftin

bebe strumf