cuvantul liber este un cotidian local muresean care prezinta stirile de actualitate, editorialul zilnic, Cuvantul liber, mures, ziar muresean, ziar mures, stiri mures, anunturi, editorial, cotidian, cotidian local, cotidian local mures, meteo, curs valutar, horoscop, judetul mures, ziar, articol, anunt, mica publicitate, informatie, stiri locale cuvantul liber este un cotidian local muresean care prezinta siturile de actualitate, editorialul zilnic, de asemenea cuvantul liber Cuvantul liber, mures, ziar muresean, ziar mures, stiri mures, anunturi, editorial, cotidian, cotidian local, cotidian local mures, meteo, curs valutar, horoscop, judetul mures, ziar, articol, anunt, mica publicitate, informatie, stiri locale


VINERI, 8 AUGUST, 2014  •  ANUL XXVI; NR. 152 (6360)

  USD EURO
 BNR  3.3189  4.4405
Alte banci... 
 1 g aur=138,9865 lei


08.08.2014
Astazi 30°C, 20% sanse de precipitatii; Maine 28°C, 40% sanse de precipitatii

Centrul de prevedere a vremii, Sibiu


web design realizare site-uri web logo carti de vizita gazduire siteCOMUNICAT DE PRESA

- Comunicate -
nr. 49 / 12 Martie, 2014

Pentru BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA ,care se va desfasura in 21 martie 2014, in urmatoarele spatii:

- Targu-Mures, Centrul Cultural "Mihai Eminescu”, str. Nicolae Grigorescu, nr. 19.

- Reghin, Casa de Cultura "Eugen Nicoara”, Reghin, str. Spitalului, nr. 11.

- Sighisoara, sediul Punctului de lucru, str. Dumbravei, nr. 2.

- Tarnaveni, sediul Punctului de lucru, str. Vasile Milea, nr. 2.

Angajatorii mureseni ofera 450 locuri de munca (Tg.-Mures – 255 locuri de munca, Sighisoara – 50 locuri de munca, Tarnaveni–123 locuri de munca, Reghin – 22 locuri de munca), din care 25 de locuri de munca sunt pentru cei cu studii superioare.

Meseriile oferite sunt: confectioneri articole textile, agent asigurare, contabil, lucrator comercial, zidar, bucatar, ospatar, patiser, barman, muncitori necalificati, tamplari, macelar, asistent manager, secretara, economist, inginer proiectant, inginer mecanic, ingineri constructor, arhitect, ingineri instalatii si constructii, inginer proiectant mecanic, inspector resurse umane, soferi autocamion, marochineri, agent paza etc.

Somerii care doresc sa fie sprijiniti in tehnici si metode de cautare a unui loc de munca, respectiv intocmirea CV-ului si a Scrisorii de intentie, sunt asteptati la sediul AJOFM Mures sau al Punctului de lucru la care sunt inregistrati.

Director executiv,

REGHINA FARCAS
Ziarul nu apare in
zilele de luni.


 Targu Mures
 ARTA:
Tatal Fantoma, sambata, 19 mai, ora 20,00


 Sala Mare:
18:00
06.06.2014
- sectia romana -
"Contra Iubirii” de Esteve Soler, in regia lui Radu Alexandru Nica; la Sala "Parking” (intrarea dinspre Sala Mica)


 Filarmonica de Stat
20 martie ora 19
Concert Alexandru Tomescu
Cunoscutul violonist Alexandru Tomescu a revenit ieri, 20 martie, ora 19, pe scena Palatului Culturii din Targu-Mures, cu un concert de exceptie, in care a interpretat o pagina deosebita a literaturii pentru vioara, Concertul in la minor de A. Dvorak. Evenimentul muzical l-a avut la pupitrul dirijoral pe Horia Andreescu, maestrul aducand in atentie, impreuna cu Filarmonica de Stat Targu-Mures, creatia simfonica a compozitorului muresean Csiky Boldizsár, cu lucrarea "Concertatio”. In partea a doua a concertului au rasunat acordurile Simfoniei nr.5 in do minor de Ludwig van Beethoven. Biroul de presa al Consiliului Judetean Mures

rca ieftin

bebe strumf