Semnale că EL s-a îndrăgostit de tine!

Distribuie pe:

Regulile, preconcepțiile și sfaturile recomandate bărbaților, conform cărora nu trebuie să arate că sunt interesați de o femeie sau, chiar mai mult, că s-au îndrăgostit de ea, sunt inutile, întrucât există semnale care îi dau de gol.

Femeile nu au decât să fie atente la comportamentul lor și, astfel, vor afla cu certitudine dacă bărbatul de care sunt atrase este pe aceeași lungime de undă cu ele.

Psihologi renumiți din întreaga lume, citați de descopera.ro, dezvăluie semnalele neconvenționale pe care bărbații le dau atunci când se îndrăgostesc, dar când nu au curajul să recunoască acest fapt, din teama de a nu fi respinși. Însă, bărbatul care te dorește ca parteneră pe termen lung va proceda astfel:

Își dorește să vorbiți des la telefon - De cele mai multe ori, un bărbat care nu își dorește ceva serios de la o femeie, nu dedică prea mult timp conversației cu aceasta. Dacă observi, însă, că el insistă să comunice des cu tine la telefon și își amintește ce

i-ai spus în convorbirile precedente, e clar că îi placi mult. Surprinzător sau nu, îți va reproduce exact cuvintele tale.

Pentru a-ți vorbi, se folosește de scuze - Fie că este vorba de rețeaua media sau de un simplu mesaj, bărbatul care se îndrăgostește de tine va găsi metode prin intermediul cărora să comunicați. Se poate lega de absolut orice: plouă, bate vântul sau poate a apărut, pur și simplu, o știre nouă.

Este... galant - Foarte multe femei cred că nu mai există astfel de bărbați, însă odată ce s-a îndrăgostit de tine, bărbatul va face tot ce îi stă în putere să te cucerească, astfel că va apela chiar și la tehnicile „învechite", cum ar fi curtoazia și eleganța în exprimare.

Atunci când te vede, i se luminează fața - Parcă suntem mai frumoși atunci când întâlnim pe cineva care ne este cu adevărat pe plac. Asta se întâmplă și în cazul bărbatului îndrăgostit. Atunci când te vede, i se luminează fața și parcă prinde aripi.

Îți face cadouri - Dacă îți oferă o bijuterie scumpă (deși nu și-o permite) sau dacă, pur și simplu, îți aduce o floare, atunci cu siguranță își dorește o relație serioasă cu tine.

Te protejează - Cel care se îndrăgostește de tine vrea să se asigure că te protejează și că ești în siguranță, chiar și atunci când el nu este acolo să o facă. Cui nu i-ar plăcea să știe că nimic rău nu i se poate întâmpla, dacă are pe cine trebuie alături?

Este sincer - Cel care s-a îndrăgostit de tine nu numai că este sincer, dar vrea să știi și tu asta! Ți-o va demonstra ori de câte ori are ocazia și nu te va minți niciodată. El știe cât valorează o persoană sinceră!

Face planuri de viitor - Persoana care nu este interesată de tine, pe termen lung, nu își pierde timpul vorbind despre ceea ce urmează să faceți peste câteva luni sau peste câțiva ani. Însă, atunci când un bărbat este cu adevărat îndrăgostit, nu își poate vedea viața fără tine, astfel că vei fi prezentă în viziunea fiecărui moment important al vieții lui viitoare.

Iată că, deși bărbații sunt mai dificili atunci când vine vorba de conversație, acțiunile lor contează mai mult decât simplele cuvinte, acestea dezvăluindu-le adevăratele sentimente.

Lasă un comentariu