Liviu Dragnea - invitat la Comisia SRI?!

Distribuie pe:

Claudiu Manda a afirmat, ca preşedinte al Comisiei Parlamentare SRI, că Liviu Dragnea, preşedintele PSD, „trebuie invitat «foarte repede», la Comisia Parlamentară de control asupra activităţii SRI, pentru a detalia declaraţiile despre presupusa implicare a Serviciului Român de Informaţii în formarea Guvernului USL în 2012."

„Au fost mai multe lucruri - susţine Claudiu Manda - pe care le-a spus domnul Dragnea în spaţiul public (…) Rămâne să ne spună, în faţa comisiei, să ne dăm seama cum au stat lucrurile. Trebuie să avem şi un punct de vedere al celor din conducerea SRI de la vremea respectivă, dacă

s-au implicat sau nu, dacă e aşa cum sunt prezentate de domnul Dragnea!".

N-a fost fixată, însă, o dată pentru audierea lui Liviu Dragnea. „Însă ne dorm foarte repede" - declară Claudiu Manda. În momentul de faţă încheiem cea de-a doua audiere cu domnul Coldea. Sunt multe lucruri de discutat cu domnia sa. (…) Avem nevoie şi de un răspuns din partea domnului Băsescu, dacă vine sau nu la comisie, urmând să stabilim şi care sunt persoanele pe care le vom invita. Bineînţeles, domnul Dragnea este una dintre ele."

Claudiu Manda nu exclude „o reaudiere la Comisia Parlamentară, a fostului director al Serviciului Român de Informaţii, George Maior.

Deci, Liviu Dragnea urmează să fie invitat la Comisia SRI a Parlamentului. Întrebarea e: de ce, oare, abia acum?

Lasă un comentariu