ZODIILE ŞI PUTEREA LOR

Distribuie pe:

Fiecare dintre noi avem undeva ascunsă o putere unică, o forţă care ne coordonează viaţa. Astrologica.ro ne dezvăluie care sunt forţele fiecărui semn zodiacal şi cum le putem transforma pe acestea în abilităţi.

Berbec - Puterea ta fizică este aceea de a fi omul potrivit, în locul potrivit. Îţi vine foarte uşor să simţi senzaţiile exterioare, fără niciun efort. Ţi se poate întâmpla să observi cu uşurinţă un atlet talentat, dintr-un grup de 100, fără să dea vreo probă clară. Tu poţi fi un bun antrenor sau un bun manager.

Taur - Poţi vedea dincolo de bariere. Fiind Taur, eşti în permanenţă coordonat de anumite culori sau, mai bine-zis, tu cauţi cu privirea dincolo de bariere. Nu treci niciodată neobservat şi simţi atunci când cei din jur vor să profite de tine. Nu îţi este teamă să confrunţi acele persoane şi iei măsuri înainte ca lucrurile să se înrăutăţească.

Gemeni - Îţi găseşti uşor cuvintele. Pentru Geamăn, cel de-al şaselea simţ este acela de a spune cuvintele potrivite, atunci când trebuie. Eşti un bun orator şi cei din jur se miră cum de poţi spune mereu cuvintele potrivite. Fiţi sigură că aceasta este o superputere!

Rac - Ai încredere desăvârşită în tine. Tu ai acea putere de a simţi ce urmează să se întâmple. De cele mai multe ori, ajungi să avertizezi oamenii că ceva rău urmează să li se întâmple, iar aceştia ajung să fie surprinşi în momentul în care spusele tale se confirmă.

Leu - Găseşti momentul potrivit. Tu eşti strâns conectat de timp şi fructifici fiecare moment. Eşti punctual, iar cei din jur te apreciază pentru asta. Îţi dai seama cu exactitate când trebuie să vorbeşti, când să taci şi când să iei atitudine.

Fecioară - Vezi oportunitatea în orice. Tu ai abilitatea de a cunoaşte informaţia, înaintea tuturor. Această putere te va ajuta enorm în viaţă, deoarece vei şti cu exactitate pe cine să păstrezi în viaţa ta, unde să îţi construieşti o casă şi cu cine să întemeiezi o familie în ea.

Balanţă - Îi cunoşti pe cei din jur mai bine decât pe tine. Poţi să le citeşti minţile şi le vezi reflexia interioară ca într-o oglindă. Din păcate, nu te cunoşti şi pe tine la fel de bine, ceea ce îţi creează un gol interior.

Scorpion - Tu poţi trece prin sita minţii orice informaţie. Poţi distinge vorbele spuse la întâmplare, dar şi pe cele spuse din tot sufletul, astfel prieteniile pe care ţi le sudezi sunt de cea mai bună calitate. Nu este loc pentru mincinoşi în viaţa ta.

Săgetător - Tu poţi diviza succesul. Săgetătorul este un optimist din fire, aşa că va şti întotdeauna să profite de oportunităţi şi să cunoască culmile succesului. Tu nu ai niciodată nevoie de ajutorul celor din jur, parcă le-ai cunoaşte pe toate.

Capricorn - Faci mişcarea potrivită. Poate că te mişti mai greu, însă cântăreşti bine fiecare mişcare şi nu îţi joci niciodată cartea, dacă nu eşti sigur de însemnătatea ei. Poţi face schimbări radicale, mai ales în momentele cheie. De cele mai multe ori sunt de succes.

Vărsător - Tu poţi să citeşti gândurile. Talentul tău este acela de a obţine tot ceea ce îţi doreşti, de la cei din jur, prin puterea minţii. Cum poţi să citeşti gândurile, îţi vine uşor să negociezi şi să ajungi în punctul în care chiar obţii ceea ce ţi-ai propus.

Peşti - Tu vezi în ansamblu. Tu poţi vedea cu uşurinţă tot ceea ce se petrece în jurul tău. Puterea ta constă în faptul că simţi cum trebuie să uneşti fiecare piesă de puzzle. 

Lasă un comentariu