Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu", în plină perioadă de înscriere în clasele pregătitoare

Distribuie pe:

Situată într-un cartier de veche tradiţie al oraşului, nu departe de centrul administrativ al judeţului, Şcoala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu" din Târgu-Mureş funcţionează cu peste 30 de formaţiuni de studiu şi 650 de elevi, de nivel preşcolar, primar şi gimnazial.

Şcoala se prezintă cu săli renovate, luminoase, atractiv decorate, dotate cu mobilier adaptat şi de calitate şi, cu deosebire, la învăţământul primar, cu aparatură modernă. Dispune, de asemenea, de o bibliotecă, sală multimedia, cabinete şi laboratoare de specialitate, o sală de sport, echipate cu bogate şi variate materiale didactice.

Sub îndrumarea dascălilor dedicaţi profesiunii, pe parcursul unui an şcolar, elevii se implică, cu pasiune şi talent, în realizarea diverselor şi multiplelor serbări culturale, a frumoasei reviste a şcolii, „Anotimpurile copilăriei", în desfăşurarea unor rodnice parteneriate cu mai multe instituţii educative din municipiu. De asemenea, se remarcă deseori prin rezultate remarcabile obţinute la competiţii şcolare, organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, ori în colaborare cu alte instituţii şcolare din judeţ sau din ţară. Adăugăm aici şi rezultatele apreciabile obţinute de elevi la Evaluarea Naţională şi admiterea în învăţământul liceal din Târgu-Mureş.

În prezent, la secretariatul şcolii este în plină desfăşurare înscrierea preşcolarilor, care în acest an împlinesc 6 ani, în clasa pregătitoare. Oferta Şcolii Gimnaziale ,,Nicolae Bălcescu" se prezintă, de asemenea, bogată şi diversă, cu 2 clase la secţia română şi 2 clase la secţia maghiară, din care, la fiecare secţie, câte o clasă în învăţământ tradiţional, respectiv o clasă în alternativa educaţională Waldorf.

În această perioadă, părinţii copiilor de clasă pregătitoare au oportunitatea de a vizita spaţiile Şcolii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu" şi de a schimba opinii cu doamnele învăţătoare şi conducerea şcolii, care pot fi întâlnite atât la programul de dimineaţă, cât şi după-masă, când se desfăşoară programul de pregătire suplimentară „Şcoală după şcoală".

Lasă un comentariu