Academia IMM: cursuri gratuite si instrumente interactive de dezvoltare personala si organizationala pentru antreprenori si angajati

Distribuie pe:

Iti doresti ca afacerea ta sau compania in care lucrezi sa se dezvolte si sa aiba rezultate mai bune?  Inscrie-te in Academia IMM, proiect ce are ca scop dezoltarea profesionala a oamenilor, fie ei angajati sau antreprenori!

In economiile moderne, companiile de succes pun accent pe tehnologii de ultima generatie si incearca sa se mentina in permanenta in trend si, mai mult, sa fie pionerii schimbarilor. Totusi, exista un secret bine pastrat reprezentat de modul in care acestia isi gestioneaza cea mai importanta resursa: omul.

Daca esti antreprenor si afacerea pe care o conduci se afla intr-un impas sau pur si simplu doresti sa iti cresti performantele, sa acumulezi noi cunostinte si sa investesti in formarea formarea ta profesionala, Academia IMM este solutia!

Daca esti angajat si doresti sa iti imbunatatesti competentele si abilitatile la locul de munca si sa fii din ce in ce mai performant, Academia IMM este solutia!

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) lanseaza in regiunile Nord-Est, Sud-Est si Centru, Academia IMM (SME Academy), proiect ce se deruleaza in perioada mai 2018 – mai 2019.

Academia IMM pune accent pe dezoltarea profesionala a oamenilor, fie ei angajati sau antreprenori, cu aceent pe constientizarea importantei si necesitatii invatarii continue, a insusirii de cunostinte si deprinderi de actualitate si utilizarea de instrumente interactive precum “SME Bootcamp”, aplicatie în cadrul căreia organizăm cursuri de antreprenoriat, managementul inovării, educație financiară și managementul resurselor umane, servicii de business coaching și experiența unui program inovativ de învățare prin sport.

Care sunt avantajele de care poti beneficia in cadrul Academiei IMM?

  • Daca esti antreprenor sau manager, vei intra in SME Bootcamp si vei participa gratuit la cursuri de dezvoltare a competentelor antreprenoriale, planificare strategica, managementul inovarii si educatie financiara.
  • Daca esti angajat in domeniul resurselor umane vei participa gratuit la un curs de Manager Resurse Umane si vei merge alaturi de ceilalti participanti la SME HR Weekend – 3 zile pline de workshopuri.

Pentru ca suntem in era tehnologiei, complementar cursurilor, iti vei putea exersa cunostinele si vei putea schimba idei cu ceilalti membri ai academiei prin intermediu aplicatiei mobile SME Bootcamp.

De asemenea, cei mai implicati manageri si antreprenori vor fi recompensati pentru efortul depus prin participarea la un program inovativ de invatare experimentala prin sport, vor beneficia de sfaturi si vor schimba bune practici cu o serie de antreprenori cu experienta.

Pentru a te inscrie, pentru a afla mai multe si mai ales pentru a fi la curent cu surprizele pe care ti le pregatim, viziteaza site-ul www.smeacademy.ro si da-ne un like la pagina de Facebook https://www.facebook.com/SME-Academy-414688902361230/ .

 

Te asteptam!

Lasă un comentariu