ROBERT REDFORD SE RETRAGE DIN ACTORIE

Distribuie pe:

Robert Redford a decis să pună punct carierei de mai bine de șase decenii din lumea filmului. Actorul american a anunțat că cel mai nou film al său, „The Old Man and The Gun", va fi ultimul din cariera sa artistică.

„Niciodată să nu spui niciodată, dar eu cred că aici se încheie drumul meu în actorie. După asta mă voi odihni, doar fac meseria asta de la vârsta de 21 de ani. Mă gândesc că e de ajuns. Și de ce să nu-mi fac ieșirea cu o peliculă foarte bună și pozitivă?!", a spus Robert Redford pentru „Entertainment Weekly".

În filmul „The Old Man and The Gun", care va apărea pe marile ecrane la mijlocul lunii septembrie, Robert Redford joacă rolul unui deținut care a scăpat dintr-o închisoare, apoi a continuat cu fărădelegile.

În 2016, actorul american declara că s-a săturat de actorie și că preferă să se concentreze pe proiectele de regizor. Acum, actorul nu a spus dacă decizia de a se retrage din actorie va afecta în vreun fel cariera sa de regizor de film.

Cariera artistică a lui Robert Redford se întinde pe mai bine de șase decenii. Este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum „Butch Cassidy and Sundance Kid", „The Sting" și „All the President's Men", dar și pentru o serie de pelicule pe care le-a regizat, precum „Ordinary People",  „A River Runs Through It" și „The Company You Keep". „Ordinary People" i-a adus actorului două premii Oscar, dintre care unul pentru regie. Redford a fondat Institutul Sundance și festivalul omonim, pentru a sprijini filmele independente.

 

Lasă un comentariu