Denisa Golgotă, cea mai în formă gimnastă a României...

Distribuie pe:

Participarea celei mai în formă gimnaste la Campionatele Mondiale de la Doha atârnă de un fir de ață. Ce trebuie să facă sportiva pentru a fi sigură de prezența ei în Qatar! Sâmbăta trecută, cu puțin timp înaintea începerii concursului feminin de gimnastică, din cadrul Campionatelor Naționale, competiție organizată la Ploiești, Denisa Golgotă, cea mai în formă sportivă din delegația României, a simțit la antrenamente ca o străfulgerare la coapsă, nemaiputându-și continua încălzirea. A fost dusă imediat la RMN, iar medicii i-au recomandat o pauză de câteva săptămâni pentru a-și putea reveni. Doar că, timpul nu are răbdare să aștepte, iar participarea ei la Mondialele de la Doha ține de un fir de ață. “Ea va fi atent monitorizată de către medicul lotului nostru. Ne dorim ca totul să decurgă cât se poate de bine pentru ea și să nu aibă parte de vreo accidentare”, a ținut să precizeze Irina Mosor, ofițerul de presă al Federației Române de Gimnastică.

Trei finale vizează Denisa Golgotă!

La Campionatele Mondiale din Qatar, Denisa vizează accederea în trei finale: individual compus, sol și sărituri. “Este sportiva în care ne punem cele mai mari speranțe. Dincolo de faptul că are mari șanse să se califice în trei finale, Denisa poate da o mână de ajutor și echipei, care, până la urmă este prioritară” a ținut să explice Nicolae Forminte, antrenorul coordonator al lotului național al României.

“Ar fi o minune să ne calificăm la Jocurile Olimpice”

La Campionatele Naționale de la Ploiești a fost prezent în sală și Adrian Stoica, actualul președinte al Federației Române de Gimnastică. Stoica crede că situația lotului masculin este una destul de complicată în clipa de față, chiar și cu revenirea lui Marian Drăgulescu în lot pentru Mondialele din Qatar. “Ar fi o minune să ne calificăm la Jocurile Olimpice după cum arată echipa în momentul de față. Vom mai avea a doua șansă dar va fi foarte greu. La fete, dacă vor face exerciții curate vor avea o șansă. Totul ține de ele. Să -și poată stăpâni emoțiile”, a opinat Adrian Stoica.

Lasă un comentariu