“Cel mai important lucru este să auzi ceea ce nu se spune”

Distribuie pe:

Centrul educațional ITECH CLUB, alături de conf. univ. dr. Radu OLĂREANU organizează cursul de tehnici teatrale aplicate în comunicare cu tema “Arta de a comunica”. În cadrul acestuia se vor preda toate tehnicile menite să perfecționeze în arta comunicării, prin abordarea comunicării nonverbale, verbale și paraverbale. De asemenea, cursanții își vor putea identifica blocajele la nivel de comunicare prin autoanaliză, depășirea temerilor și controlarea emoțiilor prin exercițiu și aplicarea tehnicilor abordate, vor putea observa și cunoaște mai bine prietenii, colegii, partenerii și clienții, devenind buni ascultători și observatori. Printre alte beneficii se numără și dexteritatea de a controla volumul, tonul și ritmul vocii, de a se folosi de puterea magică a limbajului nonverbal, reușind astfel să se pună mai bine în valoare și să comunice cu impact în orice context.

Cursul se va desfășura miercurea, între orele 17.30-19.30, la sediul Itech Club din Târgu-Mureș (str. Ion Creangă nr.3, etaj 1) și va începe în 21 noiembrie. Va dura 24 ore (12 ședințe de curs)

Trainerul cursului va fi conf. univ. dr. Radu OLĂREANU.

“Putem controla «regia» și «Jocul» în piesa vieții? DA, deoarece modul în care comunicăm determină succesul nostru personal și profesional. Reușești să fii ascultat, să transmiți, să convingi, să îi implici pe ceilalți în jocul tău? Comunicarea interpersonală este seva vitală a oricărei relații. Relațiile pe care le considerăm a fi bune sunt cele care au la bază o comunicare deschisă, clară și sensibilă. Adevărul este că în ziua de azi suntem capabili să trimitem mesaje în spațiu, dar ne este mult mai greu să construim și să întreținem în bune condiții relațiile cu cei apropiați”, spunea Claudia DUICU.

Cei interesați pot obține mai multe detalii prin e-mail (office@itechclub.ro) sau la numerele de telefon 0754-76.76.09 / 0724-20.64.07.

Lasă un comentariu