HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE 2018

Distribuie pe:

Ultima lună a anului ne predispune să gândim la viitor, la schimbările pe care le vom face, însă astrologica.ro ne sfătuiește să nu uităm de realitate, chiar dacă visele sunt tentante.

În această lună ar fi bine să facem pace cu toată lumea, să avem răbdare și încredere că toate împlinirile vin la timpul lor.

BERBEC - Pentru nativul Berbec, în luna decembrie, astrele favorizează călătoriile mai lungi, care generează cheltuieli majore, dar care aduc și profituri pe măsură. Totuși, este timpul să petreci mai mult timp alături de familie, mai ales că sărbătorile nu au farmec dacă nu sunt petrecute alături de cei dragi. Prezența ta contează mult și pentru persoana iubită, altfel aceasta se va îndepărta. Deja este distantă, nemulțumită, încă dornică să comunice problemele cu care vă confruntați în cuplu, dar pentru tine, business-ul și cariera profesională au reprezentat mereu o prioritate.

TAUR - Inspirația nativului Taur atinge cote maxime în luna decembrie. Ai putea rezolva problemele de la serviciu sau ai putea lua o hotărâre în chestiunile financiare. Mai mult, trebuie să îți faci curaj să ceri niște bani care ți se cuvin. În relațiile sentimentale, ești hotărât să faci schimbări majore, însă nu uita să îți asculți intuiția și să iei decizii care te favorizează pe viitor. În sfârșit, îți dai seama ce cauți la persoana iubită și ești dispus să o întâlnești la timpul potrivit, fără să mai alergi după relații pasagere.

GEMENI - Pentru nativul Gemeni, va fi o perioadă destul de agitată în ceea ce privește relația de cuplu, mai ales dacă te numeri printre persoanele căsătorite. Situații imprevizibile nu întârzie să apară, însă vei trece cu brio peste orice impas.

Dacă vă gândiți să vă schimbați domiciliul sau să faceți unele modificări în casă, luna decembrie este momentul propice. La muncă, ești puțin dezorganizat. Uiți de rapoarte pentru care aveai un termen limită, iar superiorii nu vor ezita să îți atragă atenția. Spre mijlocul lunii, lucrurile se vor limpezi, iar rezultatele tale vor fi din nou apreciate.

RAC - Te gândești de câteva luni să iei o decizie foarte importantă în viața ta, iar luna decembrie este momentul ideal pentru a prinde curaj. Persoana iubită s-a cam săturat să pui munca pe primul loc, așa că îți propune să faci o schimbare de ritm. Puțină distracție nu strică. Astfel, veți petrece timp de calitate undeva la munte sau la țară. Cum financiar dai lovitura, îți vei permite și o vacanță pe cinste. Și cu sănătatea stai bine.

LEU - Pentru nativul Leu, luna decembrie va fi extrem de obositoare. Vei avea de respectat un program supraaglomerat, căruia nu vei mai ști cum să îi faci față. Cu toate acestea, pe plan profesional te așteaptă la final de lună un succes nebănuit, dacă nu eziți să te implici într-un nou proiect sau să abordezi o nouă manieră de lucru. Persoana iubită te va susține, chiar dacă își dorește puțin timp doar pentru voi doi. Dacă încerci să îi dedici puțin timp, nu se va mai simți neglijată și va înțelege că încerci să faci tot ce este mai bun pentru carieră și familie.

FECIOARĂ - În luna decembrie, nativul Fecioară se confruntă cu o situație care îi poate provoca neplăceri. Demararea proiectelor pe care dorești să le vezi împlinite s-ar putea să întârzie. În plus, ai nevoie de o sumă de bani sau datorați cuiva o sumă de bani. În cazul în care cauți o sursă de împrumut, acum ai șansa să o găsești. Pe plan sentimental, primești o veste neplăcută, dar nu te lași deloc afectat de situația în care persoana iubită te-a pus. Ești o persoană matură care știe cum să gestioneze imprevizibilul, fără prea mari suferințe și sentimente de dezamăgire. Acordă mai multă atenție stării de sănătate.

BALANȚĂ - Pe plan financiar, nativul Balanță traversează o perioadă favorabilă în luna decembrie. Deși ai mult de muncă, vei reuși să faci față cu succes tuturor provocărilor ivite. Vei face o mulțime de drumuri pentru a rezolva anumite probleme de serviciu, dar la final te vei bucura de timpul liber, iar banii se vor duce pe divertisment. Creativitatea de care dai dovadă o va surprinde până și pe persoana iubită, care va aprecia efortul pe care îl depui pentru a o face să simtă că este o prioritate. Relația avansează și îți vei pune în gând să treci la următorul pas.

SCORPION - La serviciu, ar trebui să îți impui mai mult punctele de vedere, mai ales că în luna decembrie colegii par mai dispuși ca niciodată să te asculte. Rezultatele concrete ale efortului depus nu se vor lăsa așteptate și primele semne de reușită se arată la orizont chiar în prima jumătate a lunii. În iubire, ești o persoană extrem de geloasă și posesivă, neacceptând ca persoana iubită să își risipească atențiile pentru altcineva, oricine ar fi această persoană. Certurile nu întârzie să apară, iar dacă vei continua așa, o despărțire se arată chiar în prag de sărbători. Nu neglija micile semne și simptome de boală.

SĂGETĂTOR - Șansele care se ivesc la serviciu te vor face să te simți mai optimist. Veștile excelente îți deschid perspective noi către viitor, iar ceea ce ajunge la urechile tale în luna decembrie sună promițător pentru anul ce urmează. Pe plan sentimental, este posibil să cazi pradă unei mari decepții cauzate de persoana iubită. Pentru că nu te așteptai ca acest moment să apară, îți pierzi încrederea în tine, dar cu puțină liniște vei reuși să îți dai seama de cele întâmplate și a cui a fost vina. În privința sănătății, nu ai de ce să te îngrijorezi. Totul merge excelent, câtă vreme acorzi atenție stării tale de confort.

CAPRICORN - Ai posibilitatea ca până la sfârșitul lunii decembrie să te dedici unui ideal ambițios, poate politic, iar efectul stăruințelor depuse este foarte vizibil. Este un moment delicat, în care treci totul doar prin prisma rațiunii, inclusiv relațiile cu persoanele de suflet. Viața personală și sentimentală aduce vești bune la jumătatea lunii, motiv pentru care ești mult mai tolerant cu cei de lângă tine, chiar dacă nu ești suficient de mulțumit de modul în care evoluează relațiile cu persoana iubită, cu rudele sau cu niște femei din familie.

VĂRSĂTOR - În această perioadă simți că ești în stare să muți chiar și munții din loc și nu este de mirare că vrei să faci atât de multe lucruri într-o singură zi. Atenția îți este îndreptată în special către activitățile sociale și profesionale și acest lucru te poate face să neglijezi chestiunile domestice. În dragoste, este momentul apariției unor presentimente sau emoții neobișnuite cu privire la relația de suflet. Reușești să reaprinzi flacăra în relația cu persoana iubită, iar asta va fi o surpriză plăcută chiar și pentru ea. Pe de altă parte, ar fi bine să nu experimentezi sporturi noi, extreme.

PEȘTI - În familie, ai parte de o atmosferă excelentă datorită unui succes care îi privește pe toți ai casei. Cu toate acestea, este posibil să primești unele reproșuri și este indicat să nu te enervezi și nici să nu tratezi cu superficialitate cele auzite. Pentru că ești extrem de entuziasmat, luna decembrie este un moment oportun pentru a te lansa într-o afacere sau să începi o nouă relație sentimentală. Bineînțeles, le poți face pe amândouă dacă timpul îți permite.

Lasă un comentariu