DIRECȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU SPORT ȘI TINERET MUREȘ - DREPT LA REPLICĂ


Categorie: Sport
|
11-01-2019
Nr: 6 (7.467)
|
Autor: Ec. IULIANA RUS, director Executiv al DJST Mureș
|

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș a luat act de articolele preluate în ultimele zile de publicația dumneavoastră, de la reputatul ziarist sportiv mureșean, domnul Aurel Rațiu, referitor la lucrarea realizată cu prilejul “Galei Sportului Mureșean 2018” și intitulată “100 de ani de sport mureșean”.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș a încercat ca, în Anul Centenarului Marii Uniri de la 1918, să sărbătorească într-un mod special sportivii la sfârșitul anului și să creioneze un eveniment deosebit față de precedentele.

În ciuda timpului foarte scurt avut la dispoziție, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș a simțit nevoia ca atunci, în ceas de sărbătoare națională, să prețuiască mai mult ca oricând aceste rezultate și să lase o urmă despre zestrea bogată a sportului mureșean.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș a dorit ca evenimentul respectiv să fie un simplu gest de recunoștință, respect și admirație față de niște oameni cu totul și cu totul deosebiți, adevărate personalități ale județului Mureș, care au reprezentat cu cinste sportul românesc.

Prin cele două momente importante ale “Galei Sportului Mureșean”, din decembrie anul trecut, inaugurarea Muzeului Sportului Mureșean la Sala Sporturilor și tipărirea lucrării “100 de ani de sport mureșean”, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș a încercat să scoată la iveală performanțe, dar și povești ale acestui minunat domeniu din care face parte, sportul.

Fără ca vreunul din angajații instituției să fi cochetat cu jurnalismul, s-a reușit adunarea unor date, întâmplări sau fotografii (foarte multe în premieră) despre sportivii mureșeni, cu speranța că vor deveni amintiri prețioase. Doar timpul, “singurul critic fără ambiție” (John Steinbeck), va decide în acest sens.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș își asumă responsabilitatea pentru organizarea momentelor din cadrul “Galei Sportului Mureșean 2018” și regretă neînțelegerile ivite, asigurând iubitorii sportului de considerația avută față de toți cei implicați în fenomen, cu atât mai mult față de promotorii adevăratelor valori ale sale.

La mulți ani reușiți 2019!

 

Cu respect,

Ec. IULIANA RUS, director Executiv al DJST Mureș

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval