PÂNĂ LA 28 FEBRUARIE, TARIFE REDUSE LA CĂLĂTORIILE CU TRENURILE ZĂPEZII

Distribuie pe:

Începând de marți, 8 ianuarie 2019, CFR Călători a lansat oferta tarifară de călătorie cu Trenurile Zăpezii, cu reduceri la trenurile spre și dinspre cele mai căutate stațiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei și Vatra Dornei, oferta fiind valabilă până la 28 februarie 2019.

“Reducerile vor fi de 25%, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare sau destinație una din stațiunile montane de pe ruta Sinaia - Brașov sau din Vatra Dornei, și de 31% - 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur, prin extinderea ofertei Reduceri de weekend pe Valea Prahovei.

De exemplu, pe ruta București - Predeal, prețul biletului cu această ofertă este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puțin față de prețul întreg; pentru ruta Constanța -Brașov, prețul biletului este de 60,45 lei cu 18,85 mai puțin față de prețul întreg, iar pentru ruta București Nord - Vatra Dornei, prețul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puțin față de tariful întreg. În preț, este inclus și tariful de rezervare a locului, de 3,9 lei.

Aceste reduceri se aplică la tariful de adult și copil pentru trenuri InterRegio clasa a II-a și nu se cumulează cu alte oferte, excepție făcând reducerea de 5% la cumpărarea online.

Biletele la preț redus se pot achiziționa online, de pe cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR și de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să se adreseze personalului nostru din stații”, informează CFR Călători.

Lasă un comentariu