MAURER IMOBILIARE A DEMARAT LUCRĂRILE PENTRU ANSAMBLUL MAURER RESIDENCE TÂRGU-MUREȘ


Categorie: Economic
|
06-02-2019
Nr: 23 (7.484)
|
Autor: Maurer Residence Târgu-Mureș
|

În data de 4 februarie 2019, dezvoltatorul Maurer Imobiliarea început lucrările pentru ansamblul Maurer Residence Târgu-Mureș, amplasat pe terenul fostei fabrici de zahăr. Odată cu definitivarea formalităților de obținere a autorizațiilor pentru organizarea de șantier din partea primăriei municipiului Târgu-Mureș, se pun în aplicare planurile stabilite de echipele tehnice ale Maurer Imobiliare. În această primă etapă, parcelele aferente primelor două imobile din ansamblu vor fi nivelate, iar terenul va fi adus la cota 0. Pașii următori în etapa de organizare a șantierului sunt: împrejmuirea șantierului, aducerea utilităților lângă primele blocuri, montarea unei macara turn cu braț de 52 m, ridicarea unui depozit de materiale, crearea de drumuri de acces și a unei rampe de beton pentru spălarea roților mașinilor care ies din șantier. Construcția propriu-zisă va începe odată cu trasarea blocurilor și a anexelor, compactarea terenului și săparea fundațiilor.

Terenul pe care a fost cândva fabrica de zahăr devine astfel un imens șantier pentru punerea în practică a unuia dintre cele mai interesante proiecte imobiliare din ultimii ani. “Aproximativ 3.500 de apartamente vor fi construite în următorii ani, în ceea ce va deveni «orașul din interiorul orașului». Un complex modern, pregătit să răspundă nevoilor actuale ale locuitorilor din Târgu-Mureș, dar care este amenajat și pentru viitor, prin proiectarea unor funcționalități gândite pentru anii ce vor urma”, a declarat Gabriel Costea, director de vânzări al Maurer Residence Târgu-Mureș.

Primele două imobile din ansamblu, situate în partea de Nord a amplasamentului, cuprind 47 și, respectiv, 62 de apartamente cu structuri de tip studio, 2 și 3 camere, precum și parcări subterane. Termenul de finalizare este estimat pentru sfârșitul anului 2019. “Ne bucurăm să vedem că deja mulți mureșeni au încredere în proiectul Maurer Residence Târgu-Mureș, dovadă fiind nivelul vânzărilor de până acum. Am reușit să acoperim practic o mare parte din apartamentele disponibile în cele două blocuri, ceea ce ne încurajează să continuăm. Avem două atuuri importante, experiența dobândită în construcția celor peste 6.500 de apartamente de până acum și flexibilitatea pachetelor de finanțare”, a adăugat Gabriel Costea.

Biroul de vânzări al Maurer Residence Târgu-Mureș și locul unde se pot obține toate detaliile proiectului este situat chiar pe amplasamentul viitorului cartier, pe strada Ion Heliade Rădulescu, vis-a-vis de unitatea militară. Informații pot fi obținute și de la stand-ul amenajat la Promenada Mall Târgu-Mureș, acolo unde poate fi studiată și o machetă fizică a întregului cartier. Este pus la dispoziție și site-ul www.maurer-residence-targumures.ro, unde persoanele interesate de achiziționarea unui apartament pot găsi detalii despre structurile apartamentelor disponibile în complex, dar și soluțiile de finanțare oferite de dezvoltator.

Maurer Imobiliare este o companie fondată în Brașov de Simon Maurer, cu 12 ani de experiență în dezvoltare imobiliară, cu 7 proiecte de mare amploare în Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș, Constanța și Cluj-Napoca.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval