ALTE AUTOTURISME DACIA, RECHEMATE ÎN SERVICE!

Distribuie pe:

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anunță că Renault Commercial Roumanie SRL a demarat o nouă campanie de rechemare în service a autovehiculelor marca Dacia, modelele Lodgy, Logan II, Sandero II și Dokker, fiind vizate aproape 200 de autoturisme.

Astfel, din modelul Dacia Lodgy, sunt vizate aproximativ 160 de autoturisme, pentru că “a fost identificat un risc de absență a etichetei reglementare care face referire la restricțiile de utilizare a scaunelor de pe rândul al doilea”, durata intervenției fiind scurtă.

De asemenea, modelele Logan II, Sandero II și Dokker vor fi supuse unui proces de verificare a catalizatorului și înlocuirea acestuia, dacă va fi cazul. “Dacia acordă o deosebită atenție calității de fabricație a produselor sale și, urmărind permanent evoluția autovehiculelor fabricate, a identificat o posibilă sudură necorespunzătoare la nivelul catalizatorului de pe vehiculul dumneavoastră. În situații excepționale se pot produce scurgeri de gaze de eșapament în compartimentul motor”, se precizează în anunț.

Durata verificării catalizatorului este de aproximativ 20 de minute, iar alte cinci minute va dura eventuala înlocuire a acestuia. Numărul de vehicule ce ar putea fi afectate în România se ridică la 30.

 

Lasă un comentariu