CEA MAI SCURTĂ CĂSĂTORIE A DURAT... TREI MINUTE!

Distribuie pe:

După doar trei minute de la declararea a doi kuweitieni ca soț și soție, mireasa a cerut divorțul, dezamăgită de o reacție a bărbatului, potrivit site-ului de știri arabe Q8 News, citat de mediafax.ro.

“Cei doi tineri din Kuweit au reușit recordul celui cel mai rapid divorț. La scurt timp după ce au semnat actele de căsătorie, cei doi soți s-au îndreptat spre ieșirea din tribunal, iar la un moment dat mireasa s-a împiedicat.

În loc să o ajute, proaspătul ei soț a numit-o... proastă. Supărată, femeia s-a întors din drum și a cerut divorțul, cererea fiind admisă de judecător. Mariajul a durat, astfel, doar trei minute.

Kuweitul, care ocupă locul doi în topul țărilor arabe în ceea ce privește rata divorțurilor, se confruntă cu un număr în creștere de căsnicii destrămate. Cele mai multe dintre ele sunt cauzate de faptul că mulți tineri se căsătoresc din interes, pentru a obține mai ușor împrumuturi și ajutoare financiare”, afirmă sursa citată.

După mediatizarea cazului, mireasa a primit zeci de mesaje de încurajare, cum ar fi: “Dacă așa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l lași”, “O căsnicie fără respect este condamnată la eșec”, “Foarte bine ai făcut, i-ai dat o lecție bădăranului”, “Privește lucrurile cu optimism, gândește-te că e ca și cum ai fi evitat în ultima clipă un glonț”.

Lasă un comentariu