NEDREPTATEA FĂCUTĂ COPILULUI-MINUNE AL AMERICII, DE ORIGINE ROMÂNĂ, LAURA BRETAN, A DISCREDITAT DEFINITIV EUROVISIONUL

Distribuie pe:

După ce, ani de zile, competiția a fost prilej de scandal atât în România, de la nedreptățile făcute lui Laurențiu Cazan și Bogdan Bradu, dar și altor români care nu s-au calificat, în favoarea altora, care nu meritau să ajungă să reprezinte țara, cu excepția Paulei Seling și a regretatei Mălina Olinescu, încă puține excepții, până la mascarada cu grotescul Conchita Wurst care a definit Eurovisionul ca fiind exponentul travestiților, caricatura Netta, care a câștigat anul trecut, anul acesta competiția a fost murdărită definitiv și iremediabil de nedreptatea făcută de doi homosexuali din juriu, pe față, copilului-minune al “Vocii Americii", cu voce de înger, Laura Bretan, originară dintr-o familie penticostală. Ce e mult, strică. După ce Thomas Anders s-a ridicat în picioare, ca și juriul de la “Vocea Americii", după ce a fost considerată revelația Statelor Unite, aici i s-au pus piedici, în propria țară de origini, cu o răutate ostentativă, cei doi gay din juriu declarând că așa îi trebuie, dacă urăște homosexualii. Merită blamată în primul rând TVR, cu directorii ei, în special unul care se știe că numai nenorociri aduce pe unde trece, fără să fie nevoie să fie nominalizat. Nu știu pe ce criterii se aleg juriile acestea cu oameni bolnavi fizic și psihic, dar este vina organizatorilor, în primul rând. Pentru cine nu știe, cei proveniți din familii creștine neoprotestante au alte reguli de viață. Homosexualitatea este o boală fizică și psihică despre care scrie în Biblie că Dumnezeu o consideră o urâciune, căci de aceea a distrus Sodoma și Gomora. Eurovizionul a ajuns o odă a homosexualității, care se va autodistruge treptat.

Laura Bretan cântă muzica “grea", la fel de bine ca muzica așa zis ușoară, de la muzica bisericească - la convenția din Seattle - până la cea clasică de la Ateneu. A trebuit să o ascult doar o dată ca să îmi dau seama că are o voce unică, născută o dată la 100 de ani!

Este inadmisibil ce s-a întâmplat. Este o rușine că a câștigat o persoană care nu are de-a face nimic cu muzica, doar pentru că are un tatuaj în genul Madonnei. Rău a ajuns România, dacă trimite toate rebuturile. Adrian Romcescu a spus că ne va face de rușine țara, cea care a câștigat în defavoarea geniului, care ne-ar fi putut aduce trofeul. Nu este admisibil să acceptăm așa ceva. De la ziariști de la alte televiziuni, cu ochi în lacrimi, nu doar eu, pentru nedreptatea făcută unui copil nevinovat, până la absolut toată lumea muzicală, care se pricepe la domeniu, este clar că această situație nu trebuie tolerată. În contrast cu strălucirea Oscarului, deși atât de departe, devenind atât de aproape, acest festival european al muzicii de non-calitate, Eurovision-ul, care a vrut să înglobeze tot mapamondul, reușește să adune doar scursuri și homosexuali. Aceasta e imaginea reală, după ceea ce i s-a făcut fetiței cu voce dumnezeiască.

 

Lasă un comentariu