DREPT LA REPLICĂ - A ÎNNEBUNIT LUPUL...

Distribuie pe:

O investigație jurnalistică a msnews.ro, intitulată “PAPA BUN - Primăria Târgu-Mureș a virat propriului “sereleu”, prin care plătește mesele de protocol, 112.000 de euro în două luni” (http://www.msnews.ro/papa-bun-primaria-targu-mures-a-virat… /<http://www.msnews.ro/papa-bun-primaria-targu-mures-a-virat-propriului-sereleu-prin-care-plateste -mesele-de-protocol-112-000-de-euro-in-doua-luni/?fbclid=IwAR3AF2Vx0HMwqj7Fh-TZsjvpB -n-ckTlMGfJkq55Ibvy-4bvEW-k-FcPq-I>), pe care am cutezat să o distribui prin paginile mele de Facebook, a stârnit mare usturime și deranj la nivelul conducerii Primăriei Târgu-Mureș.

Ce au înțeles cei vizați e că vina mi-ar aparține pentru respectivul material de presă scris, care este asumat oficial de o publicație independentă, necontrolată financiar de Primărie. Au reacționat, prin urmare, aiurea, așa cum, de altfel, înțelege conducerea primăriei să procedeze la modul general în ultimii ani. Au încropit o scrisoare deschisă “anonimă”, adresată senatorului Marius Pașcan, semnată în numele ,,unui grup de oameni revoltați”, iar autorii, angajați ai primăriei, au dus-o la Redacția “Cuvântul liber”, solicitând imperativ să fie publicată.

Înțeleg din această făcătură penibilă și grosolană că sunt “peste 156 de persoane (anonimi) care s-au simțit lezate”, adică 156 persoane și jumătate sau 156 și încă trei sferturi dintr-o persoană anonimă cuprinsă de obidă.

Eu le transmit supăraților din primărie, că aproape întregul oraș e revoltat pe pomenile din bani publici cu caracter electoral, prin care primăria risipește banii bugetului local, pentru împrumuturi fără de rost, pe zeci de ani, pentru proiecte fantasmagorice și populiste, pentru lipsa de investiții serioase, pentru paralizia dezvoltării, pentru o infrastructură rutieră tot mai șubredă, pentru criza generalizată a serviciului de salubrizare și managementul dezastruos al deșeurilor, pentru lipsa de viziune și absența unor perspective optimiste în privința viitorului municipiului Târgu-Mureș.

În rest, despre mine puteți să scrieți orice, câte anonime vreți, sunt imunizat după aproape trei decenii de existență în lumina spațiului public... Suport orice mizerii și consider că astfel de proceduri rușinoase ajung să-i descrie și caracterizeze, pe deplin, chiar pe autori...

Lasă un comentariu