ELITE ALE ȘCOLII MUREȘENE - MUNTEANU TUDOR IOAN


Categorie: Cultural
|
13-04-2019
Nr: 71 (7.532)
|
Autor: LETIȚIA BOTA
|

Printre multitudinea de elevi cu performanțe de la Școala Gimnazială “Dacia” din Târgu-Mureș se numără și Tudor Munteanu, elev în clasa a VII-a A.

Extrem de conștiincios, ambițios și isteț, Tudor a reușit în acest an școlar să se claseze pe primul loc la etapa județeană a Olimpiadei de Lingvistică și va reprezenta județul Mureș la faza națională a acestei competiții școlare.

“Performanța lui mi se pare demnă de toate aprecierile noastre, mai ales pentru faptul că Lingvistica nu se numără printre disciplinele studiate la școală. Desigur că ea se bazează pe cunoștințe de gramatică, dar acestea trebuie dublate de perspicacitate, atenție, intuiție, un acut simț al limbii și, bineînțeles, mult exercițiu individual. Sunt convinsă că la această reușită a contribuit și inteligența logico-matematică a lui Tudor, antrenată în numeroase concursuri de matematică, unde a obținut frecvent premii.

Felicitări, Tudor! Îți dorim mult succes la etapa națională!”, spunea prof. Mihaela Șanta, director al Școlii Gimnaziale “Dacia”.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval