ACCES LA INTERNET PRIN... PUTEREA GÂNDULUI!

Distribuie pe:

O echipă de cercetători supervizată de Universitatea Berkeley și Institutul pentru Producția Moleculară din Statele Unite ale Americii anunță că viitorul în nanotehnologie va face accesibilă dezvoltarea interfaței în timp real creier - rețea de internet, iar oamenii se vor conecta la internet doar prin puterea gândului!

“Nanoroboții neurali vor facilita conectarea neocortexului creierului uman la un neocortex sintetic în rețea, oferind o monitorizare directă în timp real și controlând semnalele la și de la celulele cerebrale.

Aceste dispozitive navighează prin țesutul uman, trec de bariera sânge - creier și se autopoziționează în mod precis lângă și chiar în neuroni. Apoi, transmit wireless informația codificată la și de la o rețea artificială pentru extragere de date în timp real.

Un sistem B/Cl mediat de nanoroboți neurali ar oferi oamenilor acces instantaneu la toată cunoașterea umană cumulativă disponibilă în rețea și, în același timp, ar îmbunătăți semnificativ capacitățile de învățare a oamenilor și inteligența acestora”, explică oamenii de știință americani, citați de descopera.ro.

 

Lasă un comentariu