OPERAȚIUNEA “MONSTRUL”


Categorie: Comentariu
|
16-05-2019
Nr: 91 (7.552)
|
Autor: Deputat PMP Mureș, MARIUS PAȘCAN
|

PSD și ALDE țin România într-o perpetuă operațiune de imagine... Îl îndemna Ion Caramitru pe poetul Mircea Dinescu, pe baricadele așa-zisei revoluții regizate din studiourile Televiziunii Române, în decembrie '89: “Mircea, arată-le că lucrezi”, adică prefă-te că lucrezi pentru a fi văzut de popor și prostime.

Identic, azi, guvernanții se fac că lucrează și o țin tot într-o operațiune: de inventare a presupușilor inamici și dușmani ai României, numiți ba asasini acoperiți, aflați prin hoteluri pe urmele lui Dragnea, ba spoliatori ai țărișoarei, numiți “șoroșii”, multinaționalele, băncile și Roborul, ba ticăloșii cu MCV-ul, rapoartele Greco, ambasadele și Comisia sau Parlamentul European, acești intoleranți care nu înțeleg această guvernare condusă de infractori și hotărâtă să modifice fundamental, în beneficiul hoților, Codurile Penal și de Procedură Penală, în total dezacord finalmente și în raport cu asaltul acelorași guvernanți pentru a pune mâna și a controla în interes propriu rezerva de aur a României, depozitată deocamdată la loc sigur în Marea Britanie... În acest timp, operațiunile de intoxicare, manipulare și îndobitocire a cetățenilor sunt în plină manevrare, desfășurându-se sub sloganul “vă creștem și vă mărim salarii și pensii”, evident prin inflație și îndatorarea țării pe termen lung... Doar în acest an, Guvernul Dăncilă a împrumutat România cu peste 4 miliarde de euro, cu dobânzi enorme, banii fiind utilizați prioritar pentru achitarea salariilor și a pensiilor.

Vedem, totodată, operațiuni fiscale de transfer perfid al contribuțiilor de la angajator la angajat, ceea ce a condus faptic la scăderea cu cca. 15 la sută a salariilor la peste 30 la sută a angajaților din mediul privat.

O altă operațiune criminală a PSD-ALDE-UDMR, privitoare la punerea anticipată în libertate a infractorilor, prin recursul compensatoriu, a condus la liberarea a 16.000 de hoți, tâlhari, violatori și peste 1.800 de criminali (condamnați pentru omor). Până acum, aproape o mie au săvârșit alte fapte penale în libertate și s-au întors în pușcării, dar au nenorocit din nou alte mii de victime...

În acest dramatic context național, am văzut-o zilele trecute, țipând prin oboare, pe Veorica Dăncilă, premierul României, că România nu mai trebuie să dea socoteală la Bruxelles! Această iresponsabilă a fost, culmea, timp de un deceniu, europarlamentar la Bruxelles, iar astăzi reprezintă țara noastră la nivelul președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene. Cât de ticălos poți să fii făcând astfel de afirmații găunoase, populist iresponsabile, de la cel mai înalt nivel în spațiul public?!

Acești nemernici care conduc astăzi statul român reproduc în registrul tragic-comic, pe nervii, siluirea resurselor și necazul acestei țări, acțiunea unui film celebru: “Operațiunea Monstrul”, doar că “monstrul” este, azi, așa-zisul “stat paralel”, iar umorul e toxic, tragic și demonic pe deplin... Iar ei susțin declamativ cu cinism că sunt patrioți!

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval