UPS! ÎN 20 DE ANI, UNIUNEA EUROPEANĂ SE VA DEZINTEGRA...

Distribuie pe:

Într-un sondaj realizat de compania YouGov, la comanda Consiliului European pentru Relații Externe, în 14 țări membre, se arată că majoritatea europenilor cred că, în maximum 20 de ani, Uniunea Europeană (UE) nu va mai exista!

“Peste jumătate dintre cetățenii europeni, inclusiv 58% dintre români, consideră că Uniunea Europeană se va dezintegra în următorii 20 de ani, iar trei din 10 europeni consideră că există posibilitatea reală a unui conflict între țările UE.

În Franța, Germania, Belgia, Italia, Olanda, Austria, Slovacia, România, Grecia, Cehia și Polonia, majoritatea respondenților sunt de părere că destrămarea Uniunii Europene este o posibilitatea reală, în următorii 10 până la 20 de ani.

Dintre cele 14 țări incluse în sondaj, cel mai mare procent al celor care cred că UE se apropie de colaps s-a înregistrat în Slovacia (66%), pe locul doi figurând Franța și România (ambele cu 58%).

Doar în Suedia (44%), Danemarca (41%) și Spania (40%), s-au înregistrat procente mai mici de 50% în ceea ce privește predicțiile privind sfârșitul Uniunii Europene”, se arată în sondajul citat de HotNews.ro.

 

Lasă un comentariu