CE NU VOM FACE NICIODATĂ ÎN FUNCȚIE DE ZODIE


Categorie: Diverse
|
08-06-2019
Nr: 108 (7.569)
|
Autor: LUCREȚIA POP
|

Indiferent cât de mult ar încerca ceilalți să ne convingă să facem ceva anume, astrologica.ro susține că pentru fiecare dintre noi există limite pe care nu le putem depăși. Ceea ce ne diferențiază din acest punct de vedere este zodia în care ne-am născut, după cum urmează:

Berbec - Berbecul este un lider înnăscut. Dacă oamenii nu știu încă acest lucru despre el, o vor afla curând. În calitate de lider, este obișnuit să ia cele mai grele decizii, cele cu care nimeni altcineva nu s-ar simți confortabil. El o face fără să clipească și fără emoții. De fapt, adoră ca cei din jur să îi admire curajul. Un lucru pe care nu îl va face niciodată este să ceară permisiunea cuiva. În afară de a fi neînfricat, nu are nevoie de aprobarea sau opinia nimănui, el își trăiește viața după propriile reguli.

Taur - Indiferent de locul în care îl poartă viața, Taurul are un set de valori care îl ajută să aleagă mereu calea cea bună în viață. Fiecare relație sau aventură din viața sa începe cu o bază solidă, pentru care își face întotdeauna timp să o cultive. Vrea ca oamenii să știe cine este și ce crede. Singurul lucru pe care nu îl va face niciodată este să își schimbe acest set de credințe. Vrea să fie cunoscut drept un om de încredere și cinstit, pe care cei din jur se pot baza oricând.

Gemeni - Gemenii preferă să privească imaginea în ansamblu. Orice este prea grav sau care îl forțează să analizeze în detaliu e ceva ce evită cât poate de mult. Este o persoană destul de agitată, așadar viața lui trebuie să fie mereu interesantă și spontană. În caz contrar, se va plictisi enorm. Singurul lucru pe care nu îl va face niciodată este să permită lucrurilor negative să intre în viața sa. Consideră că e prea scurtă pentru a se agăța de critici și de comentarii negative. Are prea multe planuri pentru a lăsa opiniile altora să îl controleze.

Rac - Relațiile, indiferent de natura lor, sunt foarte importante pentru Rac. Dacă îi are pe cei dragi aproape de el și are toată susținerea lor, poate să se întâmple orice în jurul lui. Chiar dacă este recunoscător în fiecare zi pentru ceea ce are și pe cine are, simte că nu le mulțumește suficient. Singurul lucru pe care nu îl va face niciodată este să ignore un prieten care are nevoie de el. Devotamentul de care dă dovadă nu îl lasă să renunțe la cineva la care ține. E genul de persoană căreia îi pasă prea mult sau care face prea mult pentru oamenii pe care îi iubește, dar care consideră că nu e niciodată de ajuns.

Leu - Nu există prea multe lucruri care îl pot face pe un Leu să renunțe la obiectivele sale. Odată ce se implică în ceva, nimeni nu va reuși să îl scoată de acolo. Oamenii își pot spune părerea, dar pentru el rămâne doar la nivel de discuție. Nu va accepta niciodată să fie pe locul doi, pentru că doar cu o astfel de atitudine a ajuns să fie ceea ce este astăzi. Nu se va lăsa influențat de nimeni niciodată, chiar dacă cei din jurul lui îl vor urî sau vor deveni geloși pentru asta.

Fecioară - Când vine vorba de oameni, Fecioarei îi place să creadă că este destul de pricepută. Știe să îi citească pe cei din jurul ei, iar despre ea simte întotdeauna că mai are multe de făcut. Este foarte critică la adresa ei și are așteptări atât de mari de la ea, încât se străduiește în permanență să fie mereu mai bună. Nu vrea să iasă în evidență prin asta, pentru că singurul lucru pe care nu l-ar face niciodată este să uite de unde a plecat. Chiar și atunci când obține perfecționismul pe care și l-a dorit, ea privește succesul cu o recunoștință umilă și trece imediat la următorul proiect.

Balanță - Balanța crede în lucrurile frumoase și în echilibru și face tot ce e posibil pentru a le avea în viața sa. Singurul lucru pe care nu l-ar face niciodată este să renunțe la iubire. În timp ce haosul și problemele îl pot stresa destul de mult, el știe că cele mai solide relații sunt cele care au trecut prin toate astea și, totuși, au rămas la fel de puternice. Chiar și atunci când situația devine urâtă, nu este genul care să renunțe la primul necaz cu care se confruntă, mai ales în ceea ce privește dragostea.

Scorpion - Scorpionul nu își deschide inima în fața oricui. Motivul pentru care are un cerc atât de restrâns de prieteni este că știe că doar în ei poate avea încredere deplină. Oricine altcineva încearcă să se bage în viața lui va fi blocat categoric și evident. La fel procedează cu oricine îi trădează încrederea. Singurul lucru pe care nu îl va face niciodată este să tolereze necinstea. Relațiile sale se bazează pe respect și onestitate, iar când acestea sunt încălcate, totul se prăbușește.

Săgetător - Săgetătorul nu vorbește doar ca să se audă vorbind, ci pentru că vrea să fie auzit. S-ar putea să aibă prea multe de spus, dar toate sunt importante pentru el. Sigur, unii oameni și-ar putea da ochii peste cap și ar putea încerca să îl ignore, dar aceștia pur și simplu nu îl cunosc. Singurul lucru pe care nu îl va face niciodată este să își țină gura închisă atunci când vine vorba de opiniile și valorile sale. Nu îi pasă dacă nimeni nu e de acord cu el, va spune tot ce îi trece prin minte.

Capricorn - Capricornul reînvie întotdeauna din propria-i cenușă. Îi plac provocările, iar eșecul este pentru el doar o modalitate de a le arăta celorlalți că nu e dispus să renunțe. Atitudinea lui este de lăudat și, uneori, îl surprinde chiar și pe el însuși. Niciodată nu va lăsa obstacolele să îi stea în cale. Va transforma orice eșec în succes, pentru că el poate trece peste orice pentru a ajunge la luminița de la capătul tunelului. Nimeni nu are rezistența sa, ceea ce este de admirat.

Vărsător - Vărsătorul este dispus să încerce orice o dată în viață. Pentru el, viața fără riscuri și lucruri noi nu este viață. Chiar dacă descoperă ceva ce nu îi place, el știe că a făcut tot ce a ținut de el și măcar a încercat. Cu toate acestea, nu va face niciodată ceva cu jumătate de măsură, atunci când vine vorba de un lucru sau de o persoană de care îi pasă cu adevărat. În acest caz, renunțarea nu se regăsește în vocabularul său.

Pești - Cei din jurul lor îi consideră persoane foarte sensibile, însă Peștii sunt doar foarte conectați cu emoțiile lor și se simt confortabil să și le exprime. Singurul lucru pe care nu îl vor face niciodată este să își reprime sentimentele și să lase negativitatea altora să îi tragă în jos. Contrar a ceea ce se crede, sunt mai puternici datorită emoțiilor lor, nu invers.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval