VASCUL DIANA ANDREEA - CÂȘTIGĂTOAREA TROFEULUI LA FESTIVALUL INTERNAȚIONAL-CONCURS DE MUZICĂ POP PENTRU TINERI ȘI STUDENȚI “VOICES”


Categorie: Cultural
|
11-07-2019
Nr: 130 (7.591)
|
Autor: LETIȚIA BOTA
|

Zilele trecute, la Alba Iulia, s-a desfășurat Festivalul Internațional-Concurs de Muzică Pop pentru Tineri și Studenți “VOICES”. Astfel, pe scena Casei de Cultură a Studenților au urcat 11 concurenți, din cinci centre universitare și din Bulgaria, foarte bine pregătiți în arta interpretării vocale. RUBY, PAULA SELING, GINO & BAND și ALEXANDRA CAZAN au încântat publicul, prin recitalurile extraordinare.

Din juriul concursului, aflat la cea de-a VII-a ediție, au făcut parte Paul Baidan - prof. univ. dr. în muzică, din Pitești; Vali Ilieș - consilier artistic la Centrul Cultural “Drăgan Muntean”, Deva; Tudor Marciu - producător muzical, și Vasile Repede - profesor de muzică. Președinte a fost Viorel Gavrilă din București, compozitor și dirijor, fondatorul școlii de canto VIVOX, președintele juriului Selecției Naționale Eurovision 2015 și vicepreședintele UCMR - ADA, Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor.

Trofeul Festivalului Internațional Concurs de Muzică Pop pentru Tineri și Studenți “VOICES” a fost câștigat de VASCUL DIANA ANDREEA, reprezentanta Casei de Cultură a Studenților Târgu-Mureș, studentă UMFST, în anul III, la Medicină Generală.

Ediția a VI-a, din 2018, a fost câștigată de Alexandra Cazan, tot o reprezentantă a Casei de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș, preciza Simion Gergely, directorul Casei de Cultură a Studenților Târgu-Mureș.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval