200.000 DE EURO, CA SĂ SCHIMBĂM “BUNE PRACTICI” CU HOMOSEXUALII!

Distribuie pe:

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) și Asociația ACCEPT pentru apărarea drepturilor homosexualilor au finalizat, în iunie, proiectul cu finanțare europeană “Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI” (abreviere folosită ca termen colectiv pentru comunitatea persoanelor lesbiene, homosexuale, bisexuale, transgen și intersexuale).

În Raportul de activitate pe 2018 al organizației conduse de Asztalos Csaba se arată că “motivația comună pentru realizarea acestui proiect a apărut dintr-o necesitate clară la nivelul societății: în ultimii doi ani s-a constatat, cu îngrijorare (nu rezultă nici cine s-a îngrijorat, nici cine a constatat îngrijorarea celor care s-au îngrijorat - n.n.), o creștere a gradului de intoleranță și homofobie din societate, deseori motivate religios, manifestate printr-un discurs al urii din ce în ce mai apăsător față de comunitatea LGBTI”.(cncd.ro)

S-a impus, prin urmare, formarea de profesioniști pentru prevenirea și combaterea discriminării SOGI (Sexual Orientation and Gender Identity) în domenii precum: acces la justiție, educație, servicii sociale, asistență socială, schimb de bune practici, cooperare, creșterea acceptării de către societate a egalității și nediscriminării persoanelor LGBTI, prin acțiuni de comunicare și sensibilizare.

În consecință, pe parcursul anului trecut, în domeniul nediscriminării SOGI au fost formați 10 formatori (de către “experți internaționali”), au fost instruiți 120 de “profesioniști în domenii-cheie” și 40 de angajați ai CNCD și ai activiștilor pentru drepturile omului, urmând ca, pe termen lung, să se creeze “o rețea de profesioniști din toate domeniile, capabili să ofere servicii de interes public cetățenilor LGBTI” și să se realizeze “primii pași în stabilirea unor standarde profesionale clare pentru relația cu studenți, pacienți, clienți, petenți LGBTI”.

Acest proiect (să nu-i zicem aberant, ci doar inutil, ca să nu ne băgăm direct... în gura lupului stăpân peste “discriminați” și “discriminate” de tot felul) a beneficiat de un buget de 200.000 de euro, din care 160.000 au reprezentat finanțare de la Comisia Europeană.

În România, Platforma Civică “Împreună”, compusă din 506 ONG-uri și peste 130.000 de membri susținători, a inițiat Campania națională de strângere de semnături împotriva ideologiei de gen, atrăgând atenția că aceasta este deja legalizată în educația copiilor din țara noastră, sub forma necesității “combaterii stereotipurilor de gen”, adică negarea, contracararea educației primite în familie. “Au apărut deja cărți în care copiii sunt învățați că doi tați pot reprezenta un cuplu de părinți”, avertizează inițiatorii campaniei: “Cu alte cuvinte, potrivit acestor dispoziții legale, copiii noștri vor învăța că este stereotipic feminin - și de aceea trebuie combătut - să naști copii, să îi crești, să îi educi, și că este stereotipic masculin - și de aceea trebuie combătut - să încerci să asiguri mijloacele de trai ale familiei tale și să încerci, ca bărbat, să o ocrotești”. Or - reamintesc aceștia - potrivit art. 29 alin. 6 din Constituția României, părinții au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educația copiilor minori a căror răspundere le revine, acest drept fiind prevăzut și în Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene. Iată, așadar, că realitatea nu stă așa cum se vede prin geamul aburit al CNCD, ci stă cu totul altfel: ideologia de gen este o realitate, vârâtă pe ușa din dos, în sistemul de învățământ, ba, mai mult, “românii” (dlui Iohannis) “le-au dat cu flit” celor care și-au dat cu părerea că familia se bazează pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie, auzi, ce prostie!

În fine, acum că ne-am mai îmbunat și suntem pe drumul cel bun și cu “ura” față de homosexuali și lesbiene (cetățeni cu care n-are nimeni nicio treabă, atâta doar că se bagă singuri în seamă, organizând, când au chef, diverse manifestații prin târguri și piețe), ba mai dispunem și de “o rețea de profesioniști” care o să ne învețe cum să ne sensibilizăm, și să cooperăm și să facem schimb de bune practici cu aceștia, zicem că n-ar fi rău ca, eventual, CNCD - date fiind ororile ce s-au petrecut în această vară - să inițieze și formarea unei “rețele de profesioniști” care să destructureze “rețelele de profesioniști” într-ale violurilor, proxenetismului, traficului, vânzării, sclaviei și uciderii copiilor...

Stimați domni de la CNCD, nu constatați, “cu îngrijorare”, “o creștere” a gradului de toleranță față de acest gen de discriminare, manifestată printr-un discurs “din ce în ce mai apăsător” al... impotenței, nemerniciei și incompetenței? (sursă imagine: platforma-impreuna.ro)

Lasă un comentariu