TU SCAPI DE GRIJI, IAR E.ON TE PREMIAZĂ!

Distribuie pe:

* Intri în cursa pentru premii, dacă achiziționezi produsul E.ON ServExpress PRO, până la începutul lunii octombrie.

E.ON invită clienții să lase în seama specialiștilor grija verificărilor tehnice periodice și a reparațiilor urgente din casă. Acum, clienții companiei pot asocia contractului de gaze naturale un abonament lunar de servicii tehnice, configurat pe măsura nevoilor fiecăruia și, în plus, pot să câștige și premii.

Soluția E.ON ServExpress PRO asigură intervenții de urgență la centrala termică și instalația electrică în maxim 6 ore de la apelul telefonic, precum și serviciile de verificare tehnică periodică obligatorii, respectiv verificarea / revizia (V/R) instalației de utilizare a gazelor naturale și verificarea tehnică periodică (VTP) a centralei termice.

Astfel, până la începutul lunii octombrie, clienții E.ON care cumpără pachetul E.ON ServExpress PRO pot câștiga câte un premiu zilnic care constă în electrocasnice care le pot face viața mai frumoasă: stații de călcat, aspiratoare, roboți de bucătărie, cafetiere și toastere, sau marele premiu un frigider, oferit la finalul campaniei.

Premiile pentru fiecare săptămână de concurs încheiată se acordă prin tragere la sorți, în fiecare zi de luni a următoarei săptămâni de concurs. Pentru marele premiu intră în concurs toți clienții care au achiziționat soluția de asistență tehnică în perioada 01.08-02.10.2019.

Mai multe detalii pot fi găsite accesând Regulamentul campaniei pe eon.ro.

Lasă un comentariu