PÂNĂ LA 5 NOIEMBRIE, SE FAC ÎNSCRIERI PENTRU LOTERIA VIZELOR!


Categorie: Diverse
|
04-10-2019
Nr: 189 (7.650)
|
Autor: LUCREȚIA POP
|

Ambasada Statelor Unite ale Americii anunță că înscrierile pentru Loteria Vizelor se desfășoară de miercuri, 2 octombrie 2019, ora 19, și până marți, 5 noiembrie 2019, ora 19:00 (ora României).

Instrucțiunile complete se găsesc pe pagina de internet a Departamentului de Stat, iar înregistrările sunt acceptate numai electronic, prin www.dvlottery.state.gov , și nu se percepe nicio taxă de participare.

Potrivit Ambasadei SUA, există o nouă cerință pentru programul DV-2021, aceea de a include numărul pașaportului solicitantului principal, țara care l-a emis și data de expirare. Această cerință se referă doar la solicitantul principal și nu la dependenții acestuia. Participanții care nu vor include datele pașaportului vor fi descalificați.

De asemenea, participanții vor trebui să includă câte o fotografie recentă, făcută în ultimele șase luni, conformă cu cerințele publicate în instrucțiunile programului DV-2021. Înregistrările trimise care conțin aceleași fotografii folosite în programul DV din anul precedent (DV-2020) vor fi descalificate.

Este foarte important ca participanții să păstreze numărul lor unic de confirmare, până cel puțin la data de 30 septembrie 2021. Începând cu data de 5 mai 2020, participanții la programul DV-2021 vor putea folosi numărul lor unic de confirmare atribuit la înregistrare, pentru a verifica online pe Entrant Status Check, la adresa de internet www.dvlottery.state.gov, dacă cererea lor a fost selecționată.

Pe pagina Entrant Status Check, participanții selecționați vor găsi informații despre solicitarea vizelor DV, atât pentru ei, cât și pentru membrii familiilor lor eligibili. Departamentul va confirma, de asemenea, programarea la interviul de viză, tot prin intermediul paginii de internet Entrant Status Check.

Ambasada SUA îi avertizează pe cei care primesc email-uri în care sunt anunțați că au fost selecționați, dar li se solicită bani, că este vorba de o fraudă.

“Nu deveniți o victimă! Folosiți numai Entrant Status Check (Verificarea Statutului Înregistrării) pe pagina oficială, pentru a verifica dacă ați fost selecționați”, atrage atenția Ambasada SUA.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval