O IARNĂ DE POVESTE

Distribuie pe:

La Colegiul Național ,,Unirea” din Târgu-Mureș a fost lansată cartea “O iarnă de poveste”, scrisă de elevii clasei a IV-a, coordonați de doamna învățătoare Russu Monica Elisabeta. Evenimentul a avut loc în sala de clasă, invitați fiind și părinții.

Cartea cuprinde povești și poezii compuse de toți cei 34 de elevi. Fiecare pagină, prin cuvânt și culoare, redă iarna așa cum o văd ei. Poveștile și poeziile sunt unice, deoarece transmit puritatea copiilor. Sunt povești de citit la gura sobei, pe vreme de iarnă. De fiecare dată când auzim poveștile copiilor noștri, ne umplem de o stare de bine.

În cadrul lansării, cartea a fost prezentată de elevii-autori, fiecare cu părticica lui de text și desen. Doamna învățătoare a povestit celor prezenți cum a luat naștere cartea, cum magia iernii a stârnit imaginația copiilor, care au țesut fir de poveste, așa cum doar ei știu să o facă. Și au făcut-o cum nu se poate mai bine!

Evenimentul s-a încheiat cu un sfat dat din suflet de către învățătoarea Monica: ,,Citiți această carte, cu sufletul copilului de odinioară!”. Mulțumim, doamnei Russu Monica Elisabeta, pentru că le-a îndrumat copiilor pașii în frumoasa aventură a cărții, dar și pentru că a reușit să ne încălzească sufletele!

 

Lasă un comentariu