ÎNTÂLNIRI INTERACTIVE CU CONTRIBUABILII MUREȘENI, PE TEME DE INTERES ÎN MATERIE FISCALĂ


Categorie: Economic
|
15-02-2020
Nr: 30 (7.739)
|
Autor: A.J.F.P. Mureş Compartimentul de Comunicare
|

Marţi, 18 februarie 2020, începând cu ora 14:00, în sala de şedinţe a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Mureş, din str. Gh. Doja, nr. 1-3, contribuabilii vor beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la:

 

 - obligații declarative și de plată în luna februarie 2020;

 - noutăți legislative cu incidență fiscală;

 - declaraţia unică - completare şi depunere;

 - depunerea formularului 230 pentru anul 2019;

 - serviciile oferite de ANAF;

 

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot înscrie prin intermediul „Formularului de contact” de pe website-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic, selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”. 

 

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Mureş organizează periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme, iar aceștia pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere prin intermediul Call-Center-ului ANAF, apelând numărul de telefon 031.403.91.60 sau prin accesarea listei întâlnirilor disponibile la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval