CONF. UNIV. DR. CRISTIAN BOERIU, CONSILIER AL PREFECTULUI PE PROBLEME SPECIALE

Distribuie pe:

În urma discuțiilor inițiate de prefectul județului Mureș, Mara Togănel, începând din 2 aprilie, domnul conf. univ. dr. Cristian Boeriu s-a alăturat echipei de coordonare a acțiunilor de luptă împotriva răspândirii Covid-19 în județul Mureș.

Cristian Boeriu va avea o funcție neremunerată în cadrul Instituției Prefectului - Județul Mureș, urmând să aibă rolul de consilier pe probleme medicale, datorită vastei sale experiențe în situații de urgență. Inițiativa prefectului județului Mureș este justificată de dorința de a atrage în echipa de coordonare a situației generate de Covid-19 oameni competenți cu o experiență importantă în acest domeniu și în domenii conexe.

„Îi mulțumesc domnului conferențiar universitar și sunt încredințată că împreună vom reuși să luăm cele mai bune măsuri pentru limitarea răspândirii noului virus.

Dr. Cristian Boeriu va fi consilierul prefectului pe probleme speciale, iar activitatea domniei sale este neremunerată. Încă o dată, vă mulțumesc, domnule doctor, că vă puneți în slujba mureșenilor experiența de peste 25 de ani în cadrul SMURD", a spus Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

 

Foto: facebook

Lasă un comentariu