LA ZI PE FRONTUL LUPTEI ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI


Categorie: Politic
|
22-05-2020
Nr: 95 (7.804)
|
Autor: 
|

ÎN JUDEȚUL MUREȘ

Până ieri, 21 mai, în județul Mureș au fost confirmate 660 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).

De asemenea, până la această dată, 482 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Mureș, la această dată, 2.194 de persoane se află în autoizolare la domiciliu, sub monitorizarea autorităților. În spațiile de carantină din județul Mureș sunt 319 persoane. Un număr de 36 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Totodată, până acum, 63 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Odată cu instituirea stării de alertă, pentru persoanele care vin în România din străinătate, măsura izolării/carantinării la locuință împreună cu familia/aparținătorii cu care locuiesc împreună, iar pentru cele care nu au posibilitatea îndeplinirii condițiilor pentru măsura menționată sau solicită acest lucru pentru a nu-și expune familia, se poate opta pentru măsura carantinei instituționalizate în spații puse la dispoziție de autorități.

CANCELARIA PREFECTULUI INSTITUȚIA PREFECTULUI - JUDEȚUL MUREȘ

 

LA NIVEL NAȚIONAL

Până astăzi, 21 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.585 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.581 au fost declarate vindecate și externate.
Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval