JOS “MASCA DE FIER”! (II) “UCIDEREA” DEMOCRAȚIEI CU “ARMA” CORUPȚIEI (INTERCEPTĂRILOR)!


Categorie: Comentariu
|
12-06-2020
Nr: 108 (7.817)
|
Autor: Prof. COSTEL NEACȘU
|

“Majoritatea comunicațiilor umane sunt interceptate, fără o țintă anume. Dacă un angajat NSA (Agenția Americană de Securitate - n.a.) vrea să-ți citească e-mailul, tot ce trebuie să facă este să folosească interceptările. Cu ajutorul lor, poate obține accesul la e-mailuri, parole, înregistrări telefonice sau date de pe carduri de credit. Nu vreau să trăiesc într-o astfel de societate (...) NSA minte în mod curent în legătură cu motivele supravegherii în S.U.A., N.S.A. a declarat că nu are unelte. Ba are unelte și le folosește mai mult pentru a obține date despre americani decât despre Rusia. De fapt, hack-uim întreaga lume, oriunde s-ar afla, NSA este aproape în toate țările din lume. Nici măcar nu vă dați seama de ce este în stare NSA, este înfricoșător ce capacități au, nimeni nu va mai fi în siguranță! Accept riscul de a ajunge la închisoare, nu poți să te pui cu cele mai puternice Servicii Secrete și să nu accepți acest risc. Sunt convins că nu mă voi întoarce niciodată acasă” (Edward Snowden, colaborator tehnic al C.I.A. și N.S.A., interviu în revista britanică The Guardian).

Cu toate că supravegherea în masă nu va putea în fond să oprească niciodată acțiunile criminale ale unui terorist, în ciuda argumentelor contrare care ni s-au sugestionat după prăbușirea dubioasă a Turnurilor Gemene la 11.09.2001, adepții subversivului Suprastat Universal s-au gândit ca, printr-o stratagemă inedit-ocultă, să “aresteze” țară după țară și, spionându-ne la nivel mondial, să ne supună global “civilizației interceptărilor” de tot felul, ilegală, impunându-ni-se tuturor psihoza că astfel ne “apără” de “bacilii”, toxici, ai infracționalității din domeniul corupției! În cinismul lor, fără să mai conteze câtuși de puțin că valorile democratice și drepturile omului sunt cu mult mai importante decât “fantoma” corupției, au “aruncat la coș” întreaga noastră intimitate și, lăsându-i gloatei plăcerea sadică de a asista “electrizată” la spectacolul televizat și orchestrat sub pretextul “combaterii corupției”, ne-au “redus la tăcere”, prin nejustificate monitorizări, interceptări și anchetări, făcute concomitent cu transformarea elitelor naționale, locale, în vasale absolute ale unor “priorități”, antidemocratice și antinaționale, dictate pe filiera uneltelor plasate “strategic” la Tel Aviv, Washington, Bruxelles etc.!

Scopul urmărit, acela de a fi controlați total și prigoniți pentru convingerile noastre, constituie de fapt un atac fără precedent asupra libertății umane, o batjocorire grosolană a voinței popoarelor, o neglijare de proporții a ceea ce ar trebui să însemne statul de drept și, nu în ultimul rând, o cruntă represiune a mafioților statului polițienesc! Pentru “succesul” misiunii lor monitorizate, căci baierele pungii bugetare le sunt larg deschise, nu contează că nu mai sunt bani nici pentru școli, nici pentru spitale, nici pentru unități economice sau ... catedrale!

Când oamenii își pun așadar problema de ce anume trăiesc prost, indiferent din ce parte a lumii provin, ar fi bine deci să ia aminte cum de este posibil ca banii și viața lor să depindă de faptul că în S.U.A. ofițerii NSA (Agenția Națională de Securitate) și-au permis ilegalitatea de a asculta telefoanele a 35 de lideri mondiali (printre care pe președintele francez Sarkozy, cancelarul german Merkel, prim-ministrul italian Berlusconi, prim-ministrul israelian Netanyahu, secretarul general al O.N.U. -Ki Moon etc.), că în Rusia se urmărește în timp real deplasarea a 10 milioane de moscoviți prin intermediul telefoanelor mobile, că în China deja sunt amplasate 170 de milioane de camere de supraveghere, că în Japonia se testează un sistem comunicațional de supraveghere inclusiv în spațiu etc.!

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval