JOS “MASCA DE FIER”! (IV) S.O.S. DIN... “LAGĂRUL” U.E.!

Distribuie pe:

“Directivele U.E. sunt un corset care nu te lasă să respiri (...) Nu pot să nu mă întreb unde sunt cei din elita intelectuală? Este trist... Industrie nu mai avem, sistem bancar nu, pădurile nu le mai protejăm, vindem pământul nostru, pentru că așa a vrut U.E.! Și ce dacă a zis U.E.? Țara se conduce prin instituții de forță, ca DNA... Nu-i nimic normal în toate astea! Am ajuns o colonie, nu mai decidem noi pentru noi (...) și constat că tendința merge spre slăbirea și chiar destrămarea statului și a națiunii” (Prof. univ. dr. Dinu Giurescu, vicepreședinte al Academiei Române, unul din cei mai prestigioși istorici contemporani).

În planurile lor subversive și subminatoare, de a ne domina global, globaliștii monopolizărilor financiare, de la Washington, au luat în mâini “hățurile” mondializării și, vrând să ne arunce în “șanțul” Istoriei, au scos din baierele buzunarelor, nu mai puțin de 700 miliarde $, ca să ne poată vedea, cât mai repede, supuși într-un “lagăr” experimental, U.E., transformat mercantilist în prima piață de consum din lume! Nu știm cât “mărunțiș” i-au aruncat altui adept al globalizării, președintele sovietic Gorbaciov, dar cert este că omniprezentele Servicii Secrete europene, în mod subit, și-au “uitat” cu totul menirea de a fi de strajă la suveranitatea popoarelor și, în disprețul oricăror convenții internaționale și a legilor existente, au devenit “biciul” prigonitor al celor care ne îmbulzesc, ca pe niște vite la tăiere, în “fericirea” de a ne dizolva, în Noua (lor) Eră, ca state naționale și ca neamuri cu identități distincte! Și uite-așa, momiți că totul s-ar face în numele drepturilor și libertăților noastre, ne-am “trezit” a fi niște sclavi ai unui Nou Imperiu, condus în aparență de germani, despre care, extrem de vocalul Vladimir Bukovski, celebrul disident și scriitor anti-U.R.S.S., spunea: “U.R.S.S. avea Gulagul. Cred că el există și în U.E. Un gulag intelectual numit corectitudinea politică.

Când cineva vrea să spună ceva despre subiecte precum rasă sau gen, iar opiniile sale diferă de cele aprobate oficial, va fi ostracizat. Este începutul Gulagului, începutul pierderii libertății voastre”...

Ne-am “procopsit” astfel cu o U.E. care, având o puzderie de lideri numiți și nu aleși, ne tot “bruiază” mentalitatea colectivă cu “bâta” lozincii anticorupției, a “apărării” siguranței naționale, riscând însă, în realitate, să ne submineze, să ne subjuge și să ne fure Democrația... sub pretextul apărării ei! Așa se face că, în vreme ce popoarelor europene li se livrează metodic iluzia că sunt reprezentate în Parlamentul European, jocurile mari și murdare se află în mâna unor neaveniți, “condamnați” în Comisia Europeană, ajunși în funcții de comandă, în urma aplicării tacticii progresist-globaliste de a fi manevrați și șantajați prin dosare ținute la sertar! V-aș da ca exemplu pe cei doi pioni care, considerându-se vătafi peste România, s-au făcut complici în săvârșirea atâtor abuzuri (antidemocratice, antinaționale, anticreștine) sub “masca”... anticorupției: Juncker (președinte al Comisiei Europene) este cercetat într-un dosar penal (deschis în 2017) sub acuzarea că în calitatea sa de fost prim-ministru luxemburghez a acordat unui Serviciu Secret puterea de a intercepta telefoane și de a face spionaj ilegal, iar Timmermans (vicepreședinte al Comisiei Europene) este cunoscut ca fiind fidel executant al proiectului lui Soroș (perfid-antistatal) în România, un infractor internațional condamnat definitiv de justiția franceză!

Vedeți așadar, stimați cititori, cine sunt de fapt “apărătorii” Justiției din România, cine ne monitorizează nouă așa-zisa “luptă anticorupție” și ne arată cu degetul ca pe o Țară de infractori? Tocmai ei, cei mai mari dușmani ai Democrației și fărădelegilor! Vedeți cum ajung în funcții de decizie, în totalitara U.E., “români” care și-au bătut joc de România (Cioloș, Köveși etc.) și reprezintă în esență interesele altor state, ostile nouă? Înțelegeți, deci, cât de mult îi pasă președintelui afon politic, Iohannis, de “statul de drept”, dacă nu a fost în stare ca în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, știind oficial că în România s-au încălcat, între 2014-2017 de 272 de ori drepturile omului (fiind pe primul loc în U.E.), să ia atitudine și să dea un răspuns cât de cât satisfăcător Federației Barourilor Europene (cu un milion de membri) care și-a manifestat public profunda îngrijorare despre implicarea S.R.I. - D.N.A. în sistemul judiciar, privându-i pe cetățenii români de dreptul de a avea acces la instanțe cu adevărat libere și independente?

Ei, uite așa se explică cum globaliștii, care dețin 90% din capitalul României, nu își asumă conducerea Țării noastre pe față, ci o fac prin interpuși “de-ai noștri”, mai “soft”, sub tam-tamul diversionist al unei “diaspore” controlate de Serviciile Secrete...

Lasă un comentariu