PRIMUL HIPERMARKET CARREFOUR DIN TÂRGU-MUREȘ ADUCE O EXPERIENȚĂ COMPLETĂ DE CUMPĂRARE OFFLINE & ONLINE


Categorie: Economic
|
27-06-2020
Nr: 119 (7.828)
|
Autor: 
|

Începând de joi, 25 iunie, locuitorii orașului Târgu-Mureș își pot face cumpărăturile zilnice în siguranță la primul hipermarket Carrefour din județ, deschis în noul centru comercial Shopping City Târgu-Mureș. Acesta este al 38-lea hipermarket deschis de Carrefour pe piața românească și singurul de acest tip din orașul Târgu-Mureș și mărește astfel rețeaua națională de magazine Carrefour la 361 de unități.

Te așteptăm într-un spațiu creat să se potrivească stilului tău de viață, care îți oferă o experiență de cumpărare interconectată și sigură prin opțiunile offline și online care aduc mai aproape de tine o întreagă comunitate de producători locali și naționali, în care noi ne-am pus toată încrederea. Accesează întreaga noastră gamă de produse și promoțiile disponibile în magazinul fizic și de la distanță prin aplicația Carrefour, prin carrefour.ro și BRINGO. Apoi, alege cum preferi să îți primești cumpărăturile, direct la tine acasă sau gata pregătite în magazin, cu opțiunea Click & Collect.

În noul hipermarket Carrefour din Shopping City Târgu-Mureș, situat pe Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 242, găsești o selecție extinsă de gusturi locale: sortimente de lactate obținute după rețete specifice, mezeluri, ciupercile cultivate la cele mai înalte standarde europene, cartofii din regiunea Covasna, produse de panificație premiate, legume și fructe de cea mai bună calitate care ajung la raft în doar 48 de ore de la culegere, vinurile locale, naționale și interna ționale, atent selectate, sau carne de pasăre și de vită, provenită de la animale crescute pe pășuni din România, hrănite 100% natural. Aceste produse alimentare, dar și alte sute de articole de grădinărit, ustensile, electrocasnice sau noile colecții TEX pot fi comandate de pe site-ul Carrefour.ro sau din aplicația Bringo, iar cumpărăturile pot fi livrate direct la domiciliu sau ridicate din magazin, cu opțiunea Click & Collect. Mai mult, aplicația Carrefour și casele Self Service din noul magazin te ajută să transformi sesiunea de cumpărături într-una rapidă și ușoară.

“Noul hipermarket Carrefour Târgu-Mureș face parte dintr-o comunitate vibrantă cu producători și antreprenori locali, alături de care vrem să repornim economia și să construim durabil. Prin acest hipermarket, și alături de supermarketul Carrefour, deschis recent, dar și de serviciile unice de online shopping, construim o destinație de cumpărături pe care târgmureșenii o pot accesa de oriunde ca să își aleagă produse locale de calitate, să încerce vinuri din crame regionale și românești, premiate, sau preparate ce păstrează specificul culturii gastronomice de la noi”, a declarat Adrian Irimia, director hipermarket Carrefour Târgu-Mureș.

Ca să ne asigurăm că vei găsi la Carrefour Târgu-Mureș întotdeauna ceva pe gustul tău, universul gastronomic Carrefour este întregit de mâncare proaspătă și rețete delicioase, preparate zilnic de cei mai pricepuți bucătari în laboratoarele noastre. Mai mult, specialiștii de la raioanele de legume-fructe, pește și măcelărie, gastronomie și brutărie-cofetărie sunt pregătiți să ofere sugestii și informații pentru a te ghida în alegerea celor mai bune produse pentru tine, punând la dispoziție servicii complementare, precum comandarea de torturi sau curățarea gratuită a peștelui achiziționat.

În plus, Carrefour aduce la Târgu-Mureș “Deschidem Vinul Românesc”, un program național pe termen lung, dezvoltat pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării. Atent selecționate de specialiștii noștri, aceste vinuri spun târgumureșenilor povestea cramelor locale și a calității vinului românesc. Descoperă zona de WineSquare care te va cuceri cu atmosfera plăcută și relaxată, designul modern, și, în special cu selecțiile de vinuri regionale, etichetele exclusive Carrefour și vinuri premium. Din selecția regională, în noul Carrefour Târgu-Mureș vei găsi sortimente de la Crama Valea Ascunsă (vin de Teaca), Crama Villa Vinéa și, în curând, de la Domeniul Ciumbrud și Crama Lechburg.

Special pentru cei mici, Carrefour aduce în premieră în oraș Roli-Poli, prima stație de colectare selectivă destinată copiilor. Această zonă respectă toate măsurile de siguranță și a fost dezvoltată ca un spațiu de învățare a unor comportamente responsabile cu privire la protecția naturii și a sănătății.

Pe aceeași direcție sustenabilă, Carrefour oferă la schimb 1 litru de ulei proaspăt, marcă proprie, la fiecare 3 litri de ulei folosit, iar la 5 litri de ulei folosit, 2 litri de ulei proaspăt. Această inițiativă se regăsește în toate hipermarketurile Carrefour. Acțiunea este implementată cu sprijinul organizației Respiră Verde, care va colecta și procesa uleiul folosit pentru a-l transforma în biocombustibil și alte derivate. Uleiul poate fi colectat și prin aplicația Bringo, anunțând livratorii direct din aplicație intenția de a preda uleiul folosit, la schimb, cu ulei proaspăt.

Mai mult decât atât, te poți bucura de aplicația de cumpărături Bringo, disponibilă gratuit în App Store și Google Play, prin care îți poți comanda, simplu și rapid, ceea ce îți dorești din cele peste 40.000 de produse, la preț de hipermarket, prin intermediul unui personal shopper care alege pentru tine comanda și o livrează în maximum 90 de minute de la plasare sau o poate lăsa la punctul Click & Collect din hipermarket pentru ca tu să o ridici când dorești.

Nu în ultimul rând, pe carrefour.ro, poți alege dintr-o gamă de peste 200.000 de produse, care pot fi livrate oriunde ai fi. În funcție de preferințe, selectezi produsele, comanzi online și poți opta pentru livrarea acasă, în tot județul.

Pentru a completa rețeaua de formate din care târgmureșenii își pot face cumpărăturile în siguranță, cu o săptămână înainte de această deschidere, Carrefour a inaugurat în Târgu-Mureș și un nou supermarket. Localizat pe strada Voinicenilor nr. 52, acesta dispune doar de case de marcat de tip Self Service, la care clienții pot scana produsele și pot plăti cu cardul, scurtându-și astfel sesiunea de cumpărături. Supermarketul îți pune la dispoziție produse diverse, de la lactate, mezeluri, carne, legume, fructe, produse BIO, dietetice și de băcănie, la produse de igienă și întreținerea casei, de luni până sâmbătă, între 7.00 și 22.00, și duminică, între 8.00 și 21.00.

Caracteristicile noului hipermarket Carrefour, situat în incinta Shopping City Târgu-Mureș din Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 242:

* 40.000 de produse la prețuri accesibile

* suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătrați; 1.540 de locuri de parcare gratuite

* 230 de angajați; 19 case de marcat, dintre care 12 case rapide “Self Service”

* WI-FI gratuit

* program: luni-duminică 7.30-22.00; contact: 0374/50.52.00.

 

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval