HOROSCOPUL LUNII IULIE 2020

Distribuie pe:

Luna iulie, cu zilele ei lungi, luminoase și călduroase, aduce energie pozitivă, oamenii sunt mai relaxați și mai predispuși la concesii - ne asigură astrologica.ro.

În funcție de zodie, fiecare dintre noi va avea mai multă încredere în sine, ceea ce ne ajută să ne atingem țelurile cu mai multă ușurință.

Berbec - Va fi o lună plină pentru tine, pe plan sentimental, și cu siguranță nu vei avea timp să te plângi de plictiseală sau rutină. Fie că ești implicat într-o relație serioasă sau ești singur, cert este că vei avea parte de evenimente menite să nu te lase să respiri nicio clipă. Dacă ai un partener, vor exista neînțelegeri și certuri legate de timpul vostru petrecut împreună. E posibil ca partenerul tău să devină gelos și să creadă că ai pe altcineva dacă nu îi acorzi atenția pe care și-o dorește.

Sunt favorizate orice fel de tranzacții în această lună, mai ales dacă ești implicat în afaceri. Este o lună bună pentru îmbogățirea cunoștințelor, pentru perfecționare sau aprofundare. Este o perioadă în care situația ta financiară va stagna, însă acum se vor pune bazele unui nou început promițător pe acest plan. Abia la final de iulie vei vedea primele rezultate ale schimbărilor de care te-ai ocupat până atunci.

Taur - Luna iulie trebuie să clarifice puțin viața ta sentimentală, ai mare nevoie de asta. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, tu și partenerul tău de viață veți avea o mulțime de confruntări în ceea ce privește viitorul vostru comun. E posibil ca ambii să vă doriți lucruri diferite, iar fără compromisuri de ambele părți nu veți reuși să funcționați ca și relație. E clar că vor avea loc schimbări majore, fie despărțiri sau consolidări, iar nativii singuri au șansa să cunoască persoana perfectă pentru ei.

Nu o duci deloc rău cu banii în luna iulie, însă tocmai de aceea vei fi tentat să cheltui fără măsură pe lucruri care nu sunt prea importante. Din fericire, ai alături de tine o persoană care îți oferă sfaturi bune în ceea ce privește situația ta financiară. Ești priceput în negocieri, de aceea poți forța puțin nota pentru a obține ceea ce ți-ai propus. Munca în echipă îți poate aduce mai mulți bani decât sperai.

Gemeni - Ești pus pe ceartă luna aceasta și nimeni nu te poate calma, nici măcar partenerul tău de viață. E clar că te nemulțumește ceva și că acum ești pe cale să izbucnești. Indiferent dacă ești implicat într-o relație sau ești liber ca pasărea cerului, e posibil să fii tentat să flirtezi cu cei din jurul tău, fără să te gândești la consecințe. Încă nu te gândești să faci pasul următor, însă nici mult nu mai e până acolo. Încearcă să fii corect cu cel de lângă tine, iar apoi poți face ce vrei.

Nu te baza pe banii pe care nu îi ai în această lună, acesta este sfatul astrelor pentru tine. Cu toate că mai multe persoane au să îți returneze bani sau trebuie să primești vreo mărire de salariu, nu conta pe asta și încearcă să te descurci doar cu ce ai în buzunar. Vei avea parte de cheltuieli neprevăzute în ceea ce privește evoluția ta profesională, însă totul va merita din plin.

Rac - Luna iulie este o lună a afirmării. Începând de acum vei reuși încet, încet să primești respectul meritat și să decizi mai mult în ceea ce privește viața de cuplu. Te simți puternic, emani mai multă încredere în tine, iar partenerul tău vede asta și se supune. Bunul mers al relației tale depinde și de atitudinea acestuia cu privire la autoritatea pe care o ai asupra lui. Dacă nu este genul care să accepte, e posibil să vă despărțiți.

Luna iulie vine cu cheltuieli neprevăzute, ceea ce înseamnă că trebuie să îți organizezi foarte bine banii pentru a nu ajunge într-o situație limită. Încearcă să ai mereu ceva pus deoparte pentru lucruri imprevizibile, fie ele bune sau rele. Este nevoie de muncă multă pentru a putea evolua pe acest plan al vieții tale, de aceea nu te instala comod și nu aștepta ca banii să îți pice din cer.

Leu - Încearcă luna aceasta să te adaptezi mai repede schimbărilor care intervin în viața ta sentimentală. Nimic nu depinde de tine decât rapiditatea cu care faci față modificărilor din jur, iar asta îți poate aduce sau nu fericirea. Dacă te-ai despărțit recent de partenerul tău, luna iulie poate veni cu o împăcare. Acest lucru nu va fi posibil decât dacă acesta se supune condițiilor și termenilor tăi. Fii conștient că pot fi doar promisiuni goale, așa că asigură-te că nu va încălca nimic din ce a spus.

Banii vor fi în atenția ta în luna iulie și nu vei permite să lași oportunitățile să treacă pe lângă tine. Ai grijă dacă munca pe care o faci este în echipă, pentru că unii colegi sau parteneri ar putea avea intenții mai puțin bune în ceea ce privește câștigurile voastre comune. Atenția este cheia, așa că nu te încrede în nimeni și îndeplinește-ți atribuțiile cu mare responsabilitate.

Fecioară - Luna iulie va fi una agitată pentru tine pe plan amoros. E posibil ca în relația ta de cuplu să apară o a treia persoană care, chiar dacă nu are de-a face cu infidelitatea, să îți perturbe liniștea. Ești o fire geloasă și posesivă, de aceea o schimbare ce va avea loc în aceste zile îți va da viața peste cap. Încearcă să privești obiectiv situația și să te oprești din a reacționa impulsiv, în caz contrar, existând riscul să faci unele greșeli peste care partenerul tău nu va putea să treacă.

În ultima perioadă ai cheltuit destul de mulți bani și ai investit în lucruri și obiecte de care aveai nevoie. Cu toate că nu ai aruncat cu banii în stânga și în dreapta, ci ai acționat justificat, e necesar să fii mai chibzuit de acum înainte, pentru a putea reveni la situația cu care te-ai obișnuit. Evoluezi lent, dar sigur, iar asta te face să ai mai multă încredere în tine și să îți stabilești standarde mai înalte.

Balanță - Vei fi mai stresat decât de obicei luna aceasta, din cauza unor schimbări ce au loc în viața ta. E posibil ca unele chestiuni din mediul profesional să îți afecteze viața de familie mai mult decât credeai. Chiar dacă îți cunoști partenerul extrem de bine, nu credeai că mai ai atâtea de descoperit despre el. E un izvor nesecat de reacții, dar de această dată nu vor fi dintre cele mai plăcute. Văzând toate acestea, încearcă să temperezi atmosfera și să faci sacrificii pentru a avea parte de liniște.

Ești destul de imatur în ceea ce privește responsabilitățile financiare, însă, din fericire, ai lângă tine persoane care te pot ajuta. Încearcă totuși să nu te lași manipulat complet, ci să îți impui și tu o urmă de personalitate. Una e să te lași ajutat, alta e să te lași condus. Ia problema în propriile mâini, și chiar dacă eșuezi, vei învăța din greșeli și te vei perfecționa.

Scorpion - Începi luna cu tensiuni în viața de cuplu, însă acestea se domolesc pe măsură ce trece timpul. Nu se petrece nimic grav între tine și partenerul de viață, însă rutina însăși poate să vă agite în acest fel. Încercați să vă faceți mai mult timp unul pentru celălalt și să experimentați lucruri noi. Nu e o idee rea să plecați într-o vacanță romantică doar voi doi, chiar dacă aveți copii sau alte griji pe cap. Dacă ești singur, fii mai sociabil și mai deschis flirtului, chiar dacă nu îți stă în caracter.

Luna iulie va fi o lună a schimbărilor pentru tine, chiar drastice se poate spune. E necesar să faci pași înainte, pentru că stagnarea cu care te confrunți de ceva vreme începe să te tragă în jos. Nu risca să te plafonezi și caută întotdeauna un job mai bun, mai mulți bani și mai multe șanse de avansare. Ești o persoană care promite mult, iar ambiția de care dai dovadă trebuie să iasă cu mai mult curaj la suprafață.

Săgetător - Luna aceasta va fi una extrem de dificilă pentru tine pe plan sentimental. Cu toate că îți dorești atâtea lucruri, prea puține dintre ele ajung să fie atinse. E nevoie de eforturi prea mari pentru a simți o urmă de fericire, de aceea ar trebui să iei în considerare faptul că partenerul tău actual ar putea să nu fie cea mai bună alegere a ta. Nu e timpul pierdut pentru a lua totul de la capăt, însă ai nevoie de mai mult curaj pentru a schimba lucrurile. Dacă ești singur, încearcă să nu oferi sfaturi celor care nu sunt în aceeași situație ca și tine.

Încearcă să nu riști prea mult în această lună în ceea ce privește tranzacțiile financiare. Cu toate că ți-ai dori să câștigi mai mult, acum e indicat să te mulțumești cu banii pe care îi deții. Ai planuri de bătaie promițătoare, însă nu începe să le pui în practică de acum. Răbdarea este o virtute pe care trebuie să ți-o dezvolți mai mult, mai ales dacă ai trecut recent prin eșecuri din care ai avut ce învăța.

Capricorn - Luna iulie este o lună bună pentru nativii singuri în ceea ce privește dragostea, dar nu același lucru se poate spune despre cei implicați într-o relație. Dacă ai un partener stabil sau chiar ești căsătorit, certurile cu acesta devin insuportabile. Și dacă ești dispus să salvezi ceva din relația asta, e necesar să faci lucruri pe care nu ți le dorești, până când acestea încep să îți placă. Un bun exemplu este mai mult romantism și mai multe activități inedite împreună cu acesta. Dacă ești singur, ai toate șansele ca partenerul ideal să apară dintr-un loc în care nu ți-ai îndreptat niciodată atenția. Va fi o surpriză.

Ai planuri mari în ceea ce privește investițiile, însă nu acționa în luna iulie. Acum, mai mult decât oricând, trebuie să fii prudent cu banii și să îi ții la adăpost. Spre final de iulie poți începe negocierile, însă fără să iei vreo decizie impulsivă. Dacă vrei să îți achiziționezi o locuință sau un autoturism, optează pentru ceva modest care să nu te lase cu buzunarele goale.

Vărsător - Luna iulie va fi o lună delicată pentru tine. Se anunță despărțiri și confruntări furtunoase, dar nimic din ce nu poți stăpâni. Cu toate că îți este enorm de greu pe interior, e clar că știi să îți gestionezi emoțiile și să transmiți exact mesajul pe care ți-l dorești. La finalul acestei luni, vei fi mulțumit de rezultatul obținut, chiar dacă drumul nu va fi deloc ușor până să ajungi acolo. Este important să nu te mai pui pe tine pe plan secund.

Luna aceasta se vor clarifica anumite lucruri în ceea ce privește cariera ta și vei reuși să te stabilizezi. Ai mulți bani de primit, însă asta e un lucru bun și nu trebuie să te îngrijoreze micile întârzieri. Cu toate acestea, nu te baza pe ceea ce vei avea, ci bazează-te pe ceea ce ai dacă nu vrei să riști ca planurile să îți fie date peste cap. Atunci când vine vorba de lucruri serioase, fii responsabil și renunță la impulsivitate.

Pești - Nu sunt excluse relațiile amoroase în mediul profesional în această lună, indiferent dacă ești singur sau ești deja implicat într-o relație. E posibil să fii atras de o persoană alături de care lucrezi de multă vreme, iar asta îți poate da puțin viața și ritmul ei peste cap. Vei fi mai fericit per ansamblu, însă asta nu înseamnă că îți va fi ușor cu presiunea din jur. Încearcă să nu faci pe nimeni să sufere, altfel vei regreta mai târziu.

Nu o duci foarte bine cu banii, iar luna iulie va veni cu o avalanșă de cheltuieli neprevăzute. Încearcă să te organizezi cât de bine poți și să investești doar în lucrurile cu adevărat importante. Dacă ai datorii, nu amâna nicio zi achitarea acestora. Chiar dacă mai ai puțin și ajungi la disperare din cauza banilor, e necesar să îți păstrezi calmul și să nu cedezi nervos, indiferent cât de negru ți s-ar părea totul. (L.P.)

 

Lasă un comentariu