ÎL ROG PE SOÓS ZOLTÁN SĂ NU SE MAI ASCUNDĂ DUPĂ PERSONAJE INSALUBRE

Distribuie pe:

Am intrat în această campanie electorală cu speranța într-o competiție civilizată. Dar fiecare zi demonstrează contrariul.

Un jurnalist, de altfel mediocru, pe care din cauza incompetenței sale l-am dat afară în urmă cu 5 ani dintr-o structură universitară, șoptitor cu state vechi de plată pe la anumite structuri de tristă amintire, încearcă să mă denigreze și să propage știri false, în scopul de a manipula electoratul în favoarea lui Soós Zoltán, candidatul pe care a declarat public că îl susține.

Mi-au spus mulți că dacă intru în politică mă vor mânca porcii. Și văd că încearcă. Dar rezist! Și nu pentru ei, ci pentru cei care cred în mine, țin să precizez:

1. Am intrat în politică ca profesor universitar, șef de clinică și expert al Comisiei Europene. Niciuna din aceste funcții nu le datorez nimănui, decât strict profesionalismului meu.

2. Nu am oferit nimănui nicio sumă de bani pentru a se retrage din competiție. Îi provoc pe cei care vehiculează asemenea aberații să o spună în mod public și nu să răspândească acest gen de calomnii prin portavocea comunicatorilor din staff-ul neoficial al lui Soós Zoltán, utilizând manevre securiste, cu care ei sunt foarte bine familiarizați. Nu am avut nicio discuție de acest gen nici cu Marius Pașcan, nici cu Claudiu Maior, nici vreun alt candidat. Eu nu cumpăr oameni și nu cumpăr funcții! Le câștig prin profesionalism. Dar o vorbă veche spune că fiecare pornește de la sine. Adică... ei așa ar face în locul meu! Să le fie rușine!

3. Theodora Benedek primar înseamnă sfârșitul găștii lui Claudiu Maior! Așa cum am spus și la televiziuea M9, Claudiu Maior NU va fi city manager în Târgu-Mureș. Pentru această funcție voi recurge la profesioniști adevărați. Niciunul din gașca lui Maior nu va fi membru în echipa mea. Pe scurt, Maior și acoliții săi nu vor mai fi angajați ai Primăriei!

4. Nu am montat niciodată stenturi la nicio clinică privată. Provoc pe oricine pretinde că are asemenea date, să demonstreze că aș fi făcut asta. Să spună asta face-to-face și nu pe la spate! Explicația pentru această calomnie lansată de Lavinia Cosma e simplă! Ea nu mai speră la nicio funcție politică. Cariera sa parlamentară a luat sfârșit, după ce a fost dată afară din USR. Va fi, practic, șomeră. Conform unor surse, ea s-a înțeles cu unul din candidați (ghiciți cu care?) să îi dea o funcție în Primărie, pentru ca în schimb să mă atace cu o calomnie, care să fie ulterior rostogolită de aparatul lor securist. Urât!

5. Despre atacurile mârșave la adresa familiei mele... ar fi chiar sub demnitatea mea să mă cobor la a-i băga în seamă! Vă las să judecați singuri.

Îl rog pe Soós Zoltán să dea dovadă de bărbăție și demnitate, să vină într-o dezbatere cu mine și să nu se ascundă după un personaj insalubru atunci când atacă o femeie. Dacă nu are acest curaj, atunci cu siguranță nu ar avea niciodată curajul și bărbăția necesară pentru a stârpi caracatița patronată de Claudiu Maior. Îl vor devora, cu fulgi cu tot!

Lasă un comentariu