JOS “MASCA DE FIER”! (XII) S.R.I.

Distribuie pe:

“Am fost primul din România care am spus că SRI face interceptări ilegale pe drept comun (...) Instituția este formată din oameni, oamenii ăia fac rău, nu înțeleg că nu trebuie să facă ceva împotriva Țării, ci bine pentru Țară. Par slogane, dar asta este (...) Ce patriotism? Nu este nimic... să fim serioși! Patriotismul ține de felul fiecărui om, nu se poate învăța... Este o chestie pe care o simți, o ai sau nu o ai”

(Col. Ion Dedu, ex-SRI, a câștigat procesul de la CEDO unde s-a constatat că i s-au încălcat drepturi fundamentale și judecătorii din România s-au aflat sub influența SRI).

Nu este deloc onorabil, mă refer la părinții care mai vor să-și privească copiii și nepoții în ochi, să realizezi într-o zi că, după atâta sânge vărsat de Eroii Neamului nostru, am ajuns să supraviețuim dramatic într-o U.E. ghetoizată, siluiți încă din comunism de “ochiul atotvăzător” al unei Securități care, vrând cu tot dinadinsul să ne facă “oameni noi” (cu dreptul de a vorbi în șoaptă), nu a ezitat să ne trădeze Țara în 1989 (când Serviciile de profil străine ne-au atacat atipic), reușind astfel să își păstreze privilegiile cu prețul a peste 1.200 de morți și inventând o clasă politică pentru a ne împinge, mascat, nu într-o Democrație cum ne-am dorit la Revoluția confiscată, ci pur și simplu într-o dictatură cu componente militare! Dictatură care, “spălându-ne creierele” cu psihoze politice din cele mai diversioniste, ne-a adus pe toți sub “lupa” Noii Securități (SRI et comp), ca “valet” al S.U.A., implicată “până în gât” în jocuri din cele mai murdare, antiromânești, de la mineriade (și căderi de guverne) până la semnarea secretă de protocoale ilegale cu organisme reprezentative ale Justiției (operaționale sub președinții Băsescu și Iohannis)! Și așa a reușit SRI, vânzându-ne Neamul și mințindu-ne prin sclavii din Presă, să ne transforme, în masă, într-o generație mințită, manipulată, dezmoștenită și împinsă pe buza prăpastiei valorilor. Cum? Prin preluarea în forță (cu anexa DNA etc.) a rolului celor 3 puteri democratice în Stat (executivă, legislativă și judecătorească), sub pretextul “Luptei Anticorupție”, declanșată în fapt pentru a aresta (căci - nu-i așa? - nu poți să ascunzi epurarea politică (neototalitară) decât cu “ghidușia” de a pune pe același plan corupția cu terorismul!) în numele Strategiei Naționale de Securitate. Primind deci un atribut judiciar, anticonstituțional și antilegal (cum corect remarca D. Morar, judecător al CCR), Serviciile Secrete au scăpat de sub control (cum titra The Telegraph), ceea ce a făcut ca SRI, manipulând sistemul judiciar prin mijloace extraconstituționale, să devină o instituție mai importantă decât Țara, “arestând” România, ca un “stăpân al cătușelor” (a cărui voință politică și-a impus-o, folosindu-se de invenția #Rezist, preferând manipularea în locul adevărului și extremismul în locul Democrației)!

Totuși, ca SRI și SIE să nu mai conteze în apărarea adevăratelor noastre interese naționale, sforarii globalizării au “plantat” la conducere niște persoane șterse, “oameni obedienți” (cum îi numește col. I. Dedu, ex-SRI), care - în bruma lor de imaginație - nu au înțeles că li s-a conferit un statut de instrumente, unelte sacrificabile, necesare ca să scoată “castane din foc”... Căci numai așa se înțelege cum de a fost posibil ca SRI să se implice în alegeri pentru a menține (Băsescu) și a promova (Iohannis) agreații proprii (vezi pe ziaristul B.T. Iacob etc.), să folosească o “grămadă” de bani (miliarde de euro) din bugetul sărăcit în scopul de a-i vedea monitorizați pe români în postura de cea mai mare amenințare la Siguranța Națională, să “nu existe” când resursele Țării (petrol, energie, păduri) erau privatizate și jefuite, să “vadă” cum prejudiciază România doar “banda găinarilor” (cei care au furat milioane), nu însă și “banda rechinilor” (cei care, realmente, ne vând Țara)! Concluzia, conform unui alt colonel prigonit al SRI (D. Dragomir), este că SRI a devenit, astăzi, un sistem bugetivar, abuziv, corupt, penetrat de spioni și slugă la mai mulți stăpâni...

Exagerând în mod grav atribuțiile conferite de Legea 51/1991, de a se solicita mandate de interceptare telefonică doar dacă există suspiciunea că cineva ar divulga secrete ce prejudiciază siguranța națională, timp de 6 ani (2009-2015) populația României a fost monitorizată electronic de către Centrul Cyberint al SRI (în 2009, SRI a devenit autoritate națională în domeniul securității cibernetice, iar în 2015 CCR a declarat neconstituțională legea securității cibernetice), ajungându-se ca, în 2014, SRI să asculte de două ori mai multe telefoane decât FBI, pe mandate de siguranță națională în S.U.A., în urma unei aberante vânători de oameni, adică de poliție politică, care de fapt a nenorocit România, prin aceea că, în complicitate cu DNA, s-au făcut interceptări telefonice pentru fapte ce nu priveau amenințări la adresa siguranței naționale, astfel putându-se asculta și șantaja celelalte instituții ale Statului Român! Efectiv, românii au fost supuși unor acțiuni prin care Justiția nu a mai apărat drepturile omului, ci a girat sistemul abuziv de forță al SRI-DNA, întrucât au existat procese unde s-au depus înregistrări neautentice, ilegale, pe care judecătorii nu le-au înlăturat de frica SRI-DNA etc!

Pe parcursul săvârșirii acestor fărădelegi, care au distrus vieți umane la propriu, s-au ridicat în societate nenumărate voci care, revoltate de marile nedreptăți întâmpinate, au denunțat practici neobișnuite, staliniste, cum ar fi: întocmirea dosarelor la comandă politică, folosirea serviciilor secrete de către unii lideri politici interesați să le fie spionați adversarii, contrafacerea dosarelor de cercetare penală, dirijarea dosarelor pe “culoare” de către judecătorii sistemului, anchetarea corupților de către corupți, transformarea procurorilor în informatori ai SRI (au fost obligați să livreze SRI date din dosare, încălcând articolul 7 din legea 303/2004), incapacitatea unui acuzat de a contesta autencitatea interceptărilor telefonice printr-o expertiză reală (pentru că niciun expert nu poate avea acces la echipamentele originale cu care se fac interceptări telefonice) etc! Cu toate acestea, ca o culme a tupeului, guvernul lui Cioloș a acordat SRI (în 2016), prevalându-se de ponderea foarte mică a mandatelor de siguranță națională, statutul de organ de cercetare penală!

Cum însă nu cred că va veni prea devreme ziua când SRI va fi cu adevărat decuplat de la “aparate”, mi-aș dori ca tinerii de astăzi să înțeleagă mai bine cui anume fac jocurile atunci când protestează în stradă, să fie atenți dacă nu cumva sunt angrenați în acțiuni de agitatori aflați în slujba unor forțe obscure, care ne influențează negativ deciziile cotidiene... Să nu uite generațiile prezente, dar și cele viitoare, cum noi, bunicii și părinții lor, am fost manipulați în stradă, în Decembrie 1989, în mineriade, în incendiul de la Colectiv, în mitingul ilegal din 10 august etc.! Să nu uite nici de acei eroi, precum ofițerii C. Bucur, I. Dedu și D. Dragomir, toți dați afară din SRI, ostracizați pe nedrept, mari dezavuatori ai practicii interceptărilor telefonice ilegale! Și să nu uite cum generalul Dumbravă (din SRI) își permitea să dea ordine judecătorilor și procurorilor, or felul cum SRI (pepinieră de procurori pentru DNA și ANAF) a stat la baza unor controale operative în urma cărora s-au închis zeci de mii de afaceri...

Da, stimați cititori... Dacă v-ați bucurat cumva crezând că “eroii” de la SRI și DNA s-au luptat pe viață și pe moarte cu cei din cauza cărora nu aveți dumneavoastră spitale și școli, întrebați-vă mai întâi dacă este firesc ca SRI să aibă cel mai mare buget, dintre toate instituțiile Statului, numai ca să ne supravegheze pe toți, ca pe niște criminali, doar-doar vor reuși să închidă gura celor ce se împotrivesc sistemului globalist-antinațional, antidemocratic și anticreștin... Vi se pare, așadar, normal ca SRI să aibă cel mai mare număr de angajați raportat la numărul de locuitori și să cheltuie mai mulți bani decât serviciile secrete omoloage din Franța, Anglia sau Germania? Nu vi se pare oare că relația SRI-DNA, cu iz de cea mai bănoasă șmecherie din toate timpurile, a beneficiat (doar în 9 ani) de alocarea a 134 miliarde de euro doar pentru filaj (o așa cifră de afaceri nu au avut nici Dacia, nici Petrom, nici Arcelor Mittal), generatoare de comisioane aferente? Iar dacă totuși mergeți până la capăt pe “mâna” unei “justiții” marca SRI, nu uitați și de acei frați Cămătaru, de averea lor de 100 milioane euro, cum au fost ei protejați de tandemul Poliție-SRI și cum, în urma monitorizării cazului, s-au adeverit spusele bravului ex-colonel SRI Dragomir (“lupta anticorupție este o luptă între găști”): interlopii plăteau pentru blocarea și numirea ofițerilor în funcții de comandă, iar “marii” noștri ofițeri superiori ofereau protecție grupurilor de criminalitate organizată...

Lasă un comentariu