CONTINUĂ CAMPANIA DE INFORMARE “SĂPTĂMÂNA PREVENIRII TRAFICULUI DE PERSOANE”


Categorie: Social
|
15-10-2020
Nr: 197 (7.906)
|
Autor: LETIȚIA BOTA
|

Pe parcursul acestei săptămâni, Centrul Regional Târgu-Mureș al Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane marchează Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane, prin intermediul unei campanii de informare intitulate “Săptămâna Prevenirii Traficului de Persoane”.

Prima activitate de diseminare a unor materiale cu caracter informativ despre fenomenul traficului de persoane a avut loc pentru publicul aflat la Cetatea medievală Târgu-Mureș și în jurul magazinului Kaufland, aflat în imediata apropiere a gării din Târgu-Mureș. “Au fost alături de noi colegii de la Direcția Poliția Locală Târgu-Mureș, implicați, ca de obicei, în multe proiecte ale structurii noastre.

Cei cu care s-a interacționat au primit cu interes aceste materiale, au apreciat acțiunea și au înțeles că doar o bună informare ne asigură o adevărată protecție în fața acestui fenomen”, ne-a declarat comisar șef de poliție Zaharia Cristina Gabriela - coordonator al Centrului Regional Târgu-Mureș al A.N.I.T.P.

Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane este Coordonator Național al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane, având rolul de a desfășura activități de prevenire și monitorizare a acestui fenomen infracțional.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval