JOS “MASCA DE FIER”! (XV)

Distribuie pe:

Kövesi

“După 36 de ani de carieră juridică, din care 18 am fost șefa Departamentului de Relații Internaționale din Parchetul General, mi-a fost foarte greu să cred că voi ajunge... să mi se fabrice un dosar... care m-a executat. Eu am pierdut tot în urma acestui dosar - sănătatea mea, a familiei mele (...) Practic, eu am fost anunțată de către un demnitar... care mi-a spus că Laura Codruța Kövesi, care era procuror general și cu care eu am colaborat 2 mandate, se laudă că voi fi arestată în curând (...) Rețineți că avea o vârstă când a venit procuror general: la 33 de ani, putea să fie copilul meu. Și venise de la Sibiu... nu avea decât 3 dosare mai importante (...) Se spunea că a venit la conducerea Parchetului General o baschetbalistă care a fost pusă de Traian Băsescu. Gândiți-vă că vestimentația pe care o avea și atitudinea, și mai ales modul în care făcea conversație și anumite întâlniri contrastau cu statutul de procuror general. Eu ... îi atrăgeam atenția când eram cu ea între 4 ochi pe această problemă. O supăram foarte tare. O învățam să se îmbrace. Vă dau un exemplu. Cu o delegație străină, mi se pare din Germania, ea este la început de carieră... Avea o ținută... cu inclusiv pantofi sport. Deci eu am avut o discuție cu ea pentru că un procuror general nu poate să se prezinte în astfel de ținute... și o rugam să vină îmbrăcată într-o ținută oficială, într-un costum adecvat, cu pantofi asortați” (Angela Nicolae, fost șef al Biroului de Relații Internaționale de la Parchetul General: în 2013 a fost luată direct de pe stradă, urcată într-o mașină fără să i se spună de ce, la ora 6.30 dimineața, fiind înconjurată de persoane din SRI)

Pliindu-se perfect pe profilul unui tânăr avid de glorie cu orice preț, dintr-o generație păcălită cu iluzia că este făuritoare de istorie și în plină ascensiune socială, această tânără ardeleancă s-a născut în 1973, la Sf. Gheorghe, a fost crescută într-o familie de nomenclaturist (cu tată procuror-șef la Parchetul din Mediaș, între 1980-2010) și, nebătându-și prea mult capul cu școala, a cochetat cu baschetul de performanță până când, ca orice sportiv doritor să aibă în buzunar o legitimație profesională, a absolvit, nu strălucit, Facultatea de Drept din Cluj!

Și uite-așa, săltată “peste rând” la un șpriț al chefliilor ajunși în fruntea Țării, ne-am pomenit la cheremul unei domnișorici (beizadea), supranumită impropriu “doamna”, care ea însăși, în ton de muzici deocheate, și-a atârnat la gât o cruciuliță aurie și, pusă de stăpânii ei deasupra legii, oficial a reușit să o întreacă pe Elena Ceaușescu în cultul personalității, iar neoficial, cu o infatuare de cetățean american (care rar se “cobora” la a răspunde întrebărilor ziariștilor), o “durea în cot” de suspinul național creat, de ilegalitățile terorii sale, în timp ce se distra copios fie la vila SRI din Sinaia, unde intona cinic durerosul cântec “La Chilia-n port”, fie la câte o “pomană a porcului”, unde se delecta cu pălincă și ceapă cu jumări!

Propulsată de “pile” dubioase pe filiera pedelistă (Blaga, Videanu), după chefurile acestora la Mediaș (în 2006 și în 2010), tânăra aspirantă Kövesi a fost instrumentul ideal cu care globaliștii euro-atlantici, vrând să ne “spele creierele” prin teroarea judiciară, ne-au monitorizat hoțește, încălcând prezumția de nevinovăție, impunându-ne o autoritate halucinantă, străină de Neam și de Lege, sub pretextul că, de fapt, s-ar curăța Țara de corupți! Și astfel a reușit Köveși, fără a susține în viața ei un concurs, să conducă, timp de 12 ani, cele mai importante parchete din România (între 2006-2018)! 12 ani în care această carieristă, a cărei ascensiune fără concurs a fost contestată de procurori, a fost șefă la DNA și procuror general, fără ca nimeni să o cunoască în domeniu, grație unor șantaje politice ale unor inși cu dosare: Băsescu, Ponta, Coldea, Udrea etc.!

Când s-a văzut însă pe “cai mari” în România, unde a ajuns cu sprijinul unor “proptele” pe care ulterior le-a repudiat și antamat pe “eșafodul” unei “lupte anticorupție” devenită “praf în ochii românilor”, în pixul acestei atotputernice “zeițe” a “măciucii” justițiare a Statului (ca șefă peste procurori) a stat capacitatea de a genera o imensă cacealma a unui malaxor SRI-DNA prin care, vânându-i pe oameni după tipicul totalitarismelor, s-au făcut alianțe deasupra legii (ca procuror general, Kövesi a semnat, în 2009, protocolul cu SRI), s-au urmărit cetățenii cu tehnologie de ultimă oră, s-au falsificat probe în dosare, s-au intimidat martori, s-au orientat procurorii către persoane incomode și neagreate de “noul val” al globalizării! În ciuda, deci, a ceea ce a vrut să pară, căci s-a ajuns ca la Conferința de Presă din 14 feb.2018 să o urmărească nu mai puțin de 2 milioane de telespectatori “hipnotizați”(mai mulți cât s-au uitat la dezbaterea prezidențială Ponta-Iohannis), această “starletă” de tristă amintire, “doamna” Kövesi, ne-a sfidat cu un caracter dominat de neprofesionalism (nu degeaba a tăcut mâlc atunci când șeful US Secret Service, D. White, ne-a atenționat că “Laura Codruța Kövesi nu este corectă, neutră și obiectivă și, ca atare, nu merită un nou mandat”), mistificare și diversiune! Și iată acum argumentele:

Neprofesionalismul ni l-a arătat, pe de-o parte, când, declarând cu emfază “noi suntem DNA și nu ne lăsăm!” a supraestimat rolul DNA până la “a pune la colț” pe reprezentanții tuturor celorlalte instituții ale Statului Român (“protectorul” ei, Elena Udrea, a declarat: “Am văzut cum toți marii bărbați politici ai țării s-au ascuns sub mese”), iar, pe de altă parte, când, la traficul de influență făcut de tatăl ei (interceptat) cu scopul de a face recurs (ca procuror general al României) în favoarea firmelor sponsorului pedelist I. Carabulea, a rămas neanchetată... cu toate că D. Morar (fostul șef al DNA, cel care a și instrumentat dosarul în cauză, era persiflat de Kövesi cu apelativul “nebunel”) a încercat să o “salte” pe Kövesi în dosarul promovării nejustificate în favoarea milionarului sibian...

Diversiunea ne-a demonstrat-o pe când avea să contribuie din plin la “detonarea” isterizării poporului cu psihoza falsă că Justiția Română s-ar afla sub asaltul celor cu dosare penale, când, în realitate, am asistat la o justiție nedreaptă prin faptul că un grup organizat în stil mafiot, din SRI-DNA, a “pus mâna” pe Justiție și a folosit-o ca instrument în a ne speria și prigoni, cu mare zgomot național, aliniindu-ne și disciplinându-ne la noua paradigmă globalistă.

Mistificarea realității ne-a indus-o când, fără a clipi de rușine în fața întregii Țări, ne-a mințit realmente (în 2017): “Nu există și nu a existat niciun fel de protocol secret Coldea-Kövesi; Nu au existat echipe mixte SRI - procurori ori întâlniri între procurori și ofițeri de informații în case conspirative”...

Unii dintre noi, mai naivi, au aplaudat-o pe Kövesi! Nu le-a păsat nici de încălcarea Libertății, nici de a Democrației, nici de a Legii în ansamblul ei! I-au încurajat chiar, ieșind în Stradă, obediența sa față de Demnitatea României și a românilor! Ne-au asurzit practic cu lozinca “DNA - să vină să vă ia”, dar cine să îi salte, însă, pe atâția oameni titrați, cu cariere strălucite “în spate” (printr-o “Nouă Epurare”, “moartă în fașă”) din perspectiva noțiunilor elementare de Drept? Oare, Kövesi? Care, ajungând șefă la DIICOT SIBIU într-un singur an, a instrumentat doar 3 dosare? Care a fost apoi “parașutată” sus, cât mai sus în “Noile Vremuri”, “închizându-se ochii” la dosarul deschis pentru dare de mită fostului său soț, Eduard Kövesi, căruia îi poartă cu mândrie numele... deși SRI Sibiu l-a “deconspirat” că a furnizat informații de interes operativ unui agent al serviciului secret ungar AVO (devenit ulterior euro-parlamentar al Ungariei și director al firmei RCS-RDS, cu obligații fiscale restante de sute de mii de euro la Statul Român, fără a i se deschide dosar penal), iar procurorul C. Nastasiu - domnule, jos pălăria! - ne-a spus pe șleau că fostul ei soț, Eduard Kövesi, a fost racolat de Serviciul Secret al Ungariei?

Cum însă o parte însemnată dintre români nu se lasă prea ușor “dusă de nas”, cred că s-a înțeles prea bine, în “studiul de caz Kövesi”, jocul periculos pe care aceasta l-a făcut, stimulată fiind de diplomații și ziariștii ale căror țări le-a favorizat, sfidând legile juridice (susținută de U.E.), morale (și-a plagiat teza de doctorat în proporție de 4%, susținând-o la Timișoara în alaiul mai-marilor SRI) și divine (a decredibilizat imaginea Bisericii Ortodoxe prin deschiderea de dosare împotriva unor ierarhi și preoți, ulterior achitați de tribunale) etc.!

Aceasta este “istoria” celui mai tânăr procuror general al României, prima femeie în această funcție, ale cărei ilegalități au fost stopate de CCR (președintelui Iohannis i-au trebuit însă 33 de zile ca să o poată revoca!)... Să nu ne mire însă că U.E. a propulsat această persoană, “de etnie romă” (conform procurorului V. Marian); fix... în fruntea Parchetului European: misiunea ei de a pune România “pe butuci” a reușit, a venit acum rândul U.E.!

Lasă un comentariu