TRICOLORII U21 SPRE EURO 2021!

Distribuie pe:

Tricolorii Under 21 caută cele mai bune trasee pentru a străpunge defensiva daneză, cea care stă între ei și visul lor: calificarea! Marți, 17 noiembrie, naționala Under 21 va întâlni Danemarca, la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”. Partida decisivă pentru calificarea la EURO 2021 este programată la ora 20.30 și va fi în direct la PRO TV și Radio România Actualități.

 

ECHIPELE ELECTROMUREȘ ROMGAZ ȘI CSM TÂRGU-MUREȘ, ÎN CUPA ROMÂNIEI INDIVIDUAL JUNIORI LA POPICE

În cadrul etapei a II-a a Cupei României Individual Juniori la popice, dintre sportivii mureșeni, cele mai bune rezultate au fost obținute la junioare (F) / 7 noiembrie 2020, Ploiești - Ciobanu Maria cu 532 p.d. (Electromureș Romgaz) - locul 1 la individual clasic; Bordianu Roxana (15 ani) cu 529 p.d. (CSM Târgu-Mureș) - locul 2 la individual clasic; Seres Bernadett- Szabo Julia Emese (Electromureș Romgaz) - locul 1 la proba de perechi. Echipa Electromureș Romgaz cu 2.895 p.d. - locul 1. Rezultate la juniori (M) / 8 noiembrie 2020, Târgu-Mureș - Szasz Tibor Levente cu 557 p.d. (CSM Târgu-Mureș) - locul 2 la individual clasic; Szasz Tibor Levente-Benke Zoltan cu 1.099 p.d. (CSM Târgu-Mureș) - locul 2 la proba de perechi. Echipa CSM Târgu-Mureș cu 3.055 p.d. - locul 1. Etapa următoare, a III-a, va avea loc în perioada 12-13 decembrie 2020, la Hunedoara.

 

DINAMO, ÎN CORZI! FRF AMENINȚĂ CĂ ECHIPA LUI CONTRA VA FI SANCȚIONATĂ DACĂ NU ÎȘI PLĂTEȘTE DATORIILE

Administrația de Monitorizare a Federației Române de Fotbal a trimis o adresă clubului FC Dinamo, în care avertizează gruparea din Ștefan cel Mare să-și achite datoriile până la finalul lunii noiembrie, altfel va fi sancționată conform regulamentului, informează GSP.ro. Gruparea Dinamo înregistra, pe 30 septembrie, datorii către angajați și către alte cluburi, datorii care nu au fost achitate până pe 5 noiembrie, data adresei FRF, și dacă nu le plătește riscă de la o amendă până la excluderea din competiții. FC Dinamo a anunțat, pe 13 august, că are un nou acționar majoritar, și anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero. Pe 30 septembrie, Cortacero a prezentat noua conducere a clubului formată în majoritate din spanioli. De asemenea, au fost transferați 14 jucători la Dinamo, pe salarii foarte mari. Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. După nouă meciuri jucate în Liga 1, echipa lui Cosmin Contra este pe locul 15, cu patru puncte.

Lasă un comentariu