NUMEROLOGIE

Distribuie pe:

A făcut vâlvă un gest tâmpit și publicitar al unui Inspectorat Școlar Județean de promovare a unui curs obscur de numerologie. În fapt, nu atât de obscur, curs național, cu 6 cursuri lunare. Nu știm dacă e bună sau proastă, dacă folosește numerologia la ceva, nu face obiectul acestei note promovarea care are ca scop recunoașterea profesiei de numerolog și intervenția numerologilor în școli, consiliere la angajări, așa cum zicea asociația cu idei. Vă propun altfel de numere magice, poate le găsiți dumneavoastră vibrația. Sau numerologii, care vor recunoașterea profesiei, poate lămuresc ei magia albă sau neagră purtătoare de numerele stabilite prin legi.

2. Două mandate de președinte al României. De ce 2 și nu 4 sau 13, să nu zicem 2.5, ca la... Iliescu?

23. Vârstă de intrat în Camera deputaților. De ce 23 și nu 24? Ca să poată intra și medicii, singurii care trebuie să studieze 6 ani și care sunt defavorizați de vibrația negativă a banalului 23?

33. Vârstă de intrat în Senat. De ce 33? Legătură cu vârsta lui Iisus, ce vibrație zic numerologii că simt în acest caz?

35. Vârstă minimă de ales ca președinte al României. Românii, zic că tot găina bătrână face supa mai bună, astfel că aleg inși la 50 plus sau septaugenari.

Fără număr ușor cuantificabil, fiind de 2-3 ori mai mare decât a bugetarului obișnuit, normă de hrană pentru polițiști, jandarmi, alte specii cu armă. Norma de hrană pentru angajatul fără armă e stabilită ca fiind 2x salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată.

1.450. Lei pentru voucherul de vacanță, cu bani luați de stat de la bănci și plătiți în 12 luni de bugetar, pentru a ajuta privatul HO-RE-CA. Un salariu de bază minim brut pe țară garantat în plată. Cât plătește ... beneficiarul? Doar cu vreo 200 de lei în plus, pentru că ați ghicit, dai în 12 luni 1450, dar plătești și un impozit de 10 la sută, probabil pentru banii luați de la bancă de statul român, dacă nu e statul bișnițar. Nu e mai simplu, popor, să-ți iei tu banii credit pentru vacanță, fără să ai intermediari statul cu interese pentru anumiți privați?

X Ani și 6 luni experiență. Musai un 6 luni experiență, foarte folositoare când angajezi la începutul anului și vrei absolvenți dintr-o anumită promoție, pentru că, ce să vezi, universitățile organizează examenele finale și diplome în iulie și până în ianuarie, februarie ai și cele 6 luni esențiale angajării.

Fără număr. Pensionari de la stat care descoperă că pot umfla banii tot de la stat, pe lângă pensie și salarii și norme de hrană și alte sporuri. Și astfel apar sereiștii în primării, cei din armată și jandarmerie la poliții locale, nimic nefolositor statului nu se pierde, totul se transformă și băieții ăștia au și informații necesare și mecanismul de control al altora, așadar pot fi angajatul perfect la politruci.

 

Lasă un comentariu