MESSI A ÎMBRĂCAT DEJA TRICOUL CELOR DE LA PSG!

Distribuie pe:

Fanii parizienilor sunt în delir după ce au văzut ultimele informații din presa franceză. Visul parizienilor este mai aproape ca niciodată. Mai sunt câteva luni și suporterii celor de la PSG ar putea vedea minunea cu ochii: unul din cei mai mari jucători din istorie în tricoul echipei favorite. Reputata publicație France Football a alimentat și mai mult zvonurile care îl dau plecat pe starul catalanilor de la Barcelona la Paris. Cotidianul din capitala Franței a analizat avantajele pe care le-ar avea echipa lui Pochettino într-o eventuală negociere cu starul argentinian. Concluziile sunt încurajatoare pentru iubitorii PSG. Fotomontajul celor de la France Football i-a făcut pe suporterii campioanei Franței să viseze. Zvonurile care îl dau pe Messi ca și plecat de la Barcelona sunt din ce în ce mai dese. Iar PSG pare să fie principala favorită la obținerea semnăturii starului argentinian, asta chiar dacă și Manchester City ar fi în cursă. Jurnaliștii din Hexagon sunt siguri însă că PSG va fi câștigătoarea cursei pentru  Messi. Și presa spaniolă s-a resemnat cu ideea plecării celui mai bun jucător din lume. “Ceea ce părea imposibil, acum este aproape să se întâmple”, îi anunță AS pe fanii Barcei. PSG ar avea mai multe avantaje în negocierile cu tabăra fotbalistului catalanilor.

Prietenii îl așteaptă la Paris

PSG pare singura echipă capabilă să îi suporte pretențiile financiare fotbalistului și să îi și asigure o echipă capabilă cu care să se bată pentru câștigarea Ligii Campionilor. Barcelona se află într-o situație dificilă și este greu de crezut că în viitor catalanii vor putea să investească în transferuri. La 34 de ani, Messi nu mai are răbdare și vrea să rămână în top. Mai mult, la Paris, argentinianul s-ar reuni cu mai mulți dintre prietenii lui. Angel Di Maria îl așteaptă să joace împreună și la nivel de club, dar mai ales s-ar reuni cu Neymar. Brazilianul a alimentat și mai mult speranțele parizienilor după ce, în decembrie, a spus că în 2021 este sigur că va evolua iar alături de Messi.

PSG și-a rezervat un loc la masa negocierilor”

Oficialii parizienilor sunt pregătiți să îi satisfacă argentinianului toate cerințele. Șefii clubului par tot mai convinși că vor realiza cel mai important transfer din istoria PSG. “Mai sunt 4 luni, o eternitate. Dar suntem atenți la tot ce se întâmplă cu Messi, nu este un secret că îl dorim foarte mult. Jucătorul va decide ce va face, noi doar ne-am rezervat un loc la masa negocierilor”, a declarat directorul sportiv al parizienilor, brazilianul Leonardo.

 

VOLEIBALISTELE MUREȘENE PIERD NOI MECIURI ÎN DIVIZIA A1

Echipa CSU Medicina Târgu-Mureș a pierdut ambele meciuri susținute, pe teren propriu, în cadrul celui de-al doilea turneu din returul sezonului regular al Diviziei A1 la volei fete. Medicinistele au fost învinse, vineri, cu 3-0, de CS Voluntari, iar duminică seară au cedat cu același scor în fața echipei Dinamo. În urma acestor rezultate, CSU Medicina ocupă ultimul loc în clasament, cu doar 6 puncte, în timp ce primele poziții sunt ocupate de CSM Târgoviște și de Volei Alba Blaj, ambele cu câte 42 de puncte. Următorul turneu din Divizia A1 este programat în perioada 6-8 martie.

 

CUPA ROMÂNIEI LA POPICE RĂMÂNE LA MUREȘENCE

Echipa de popice Electromureș Romgaz a câștigat o nouă ediție, a opta, a Cupei României la senioare. La feminin, întrecerile finale s-au disputat la Ploiești și au fost dominate de echipa mureșeană, care și-a depășit următoarea clasată, Rapid București, cu un total de 541 p.d. La probele individuale s-au mai câștigat încă două medalii de bronz, prin Maria Ciobanu la individual clasic și cuplu Maria Ciobanu-Seres Bernadett, la proba de perechi (ambele jucătoare fiind încă junioare). Rezultatele din partea fetelor au fost completate la băieți de clasarea pe podium a ambelor echipe târgumureșene. Competiția de pe arena clujeană a fost câștigată de formația gazdă CFR Cluj, care au totalizat 13.840 p.d., fiind urmați de popicarii de la Electromureș Târgu-Mureș, 13.061 p.d., și cei de la CSM Târgu-Mureș, cu 12.996 p.d. Tinerii sportivi Szasz Tibor Levente-Fekete Hunor de la CSM Târgu-Mureș au câștigat locul III la proba de perechi.

 

BAYERN-UL LUI FLICK MĂRȘĂLUIEȘTE SPRE UN NOU TROFEU, LA CAMPIONATUL MONDIAL AL CLUBURILOR. AR FI AL ȘASELEA!

Bayern München s-a calificat în finala Cupei Mondiale a Cluburilor, după ce a învins campioana Africii, echipa egipteană Al Ahly Cairo cu scorul de 2-0, luni seara, în Qatar. Deținătoarea Ligii Campionilor Europeni s-a impus prin golurile marcate de atacantul polonez Robert Lewandowski, în min. 17 și 86, făcând un pas spre al șaselea său trofeu consecutiv. Bayern se apropie de cel de-al șaselea trofeu al sezonului, CM al Cluburilor. În 2020, Bayern a câștigat titlul de campioană a Germaniei, Cupa Germaniei și Supercupa Germaniei, UEFA Champions League și Supercupa Europei. Cu toate acestea, antrenorul Hansi Flick nu a fost desemnat antrenorului anului, ci a fost preferat Jurgen Klopp, spre mirarea multor iubitori ai fotbalului și chiar a lui Mourinho. Bavarezii au controlat jocul și au ratat ocazii de gol prin Serge Gnabry, Thomas Müller, Marc Roca și Joshua Kimmich, pe Ahmad Bin Ali Stadium din Al Rayyan. Singura oportunitate a egiptenilor a aparținut lui Taher Mohamed, dar portarul Manuel Neuer a fost la post.

Bayern München - Tigres UANL, în finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Bayern o va întâlni, în finala programată joi, pe Education City Stadium din Al Rayyan, pe echipa mexicană Tigres UANL, campioana CONCACAF, care a dispus în prima semifinală cu 1-0 de formația braziliană Palmeiras Sao Paulo, câștigătoarea competiției Copa Libertadores. Bayern a câștigat competiția de trei ori, în 1976, 2001 și 2013, în vechiul său format, Cupa Intercontinentală. Al Ahly va juca joi, în finala mică a competiției.

 

UEFA A CONFIRMAT FAPTUL CĂ MECIUL DINTRE BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH ȘI MANCHESTER CITY VA AVEA LOC LA BUDAPESTA

UEFA a dat o declarație oficială în ceea ce privește partida dintre Borussia Mönchengladbach și Manchester City din fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Prima manșă se va juca în Ungaria, la Budapesta. UEFA a dat o declarație oficială în ceea ce privește partida dintre Borussia Mönchengladbach și Manchester City din fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Prima manșă se va juca în Ungaria, la Budapesta. “UEFA confirmă faptul că partida tur din faza eliminatorie a Ligii Campionilor dintre Borussia Mönchengladbach și Manchester City va avea loc pe stadionul Puskas din Budapesta. Meciul se va juca la data de 24 februarie 2021, la ora normală de disputare a meciurilor din faza eliminatorie. UEFA dorește să mulțumească echipelor Borussia Mönchengladbach și Manchester

City pentru cooperarea în acest caz. De asemenea, UEFA vrea să mulțumească Federației Ungare de Fotbal pentru faptul că au colaborat și au pus la dispoziție stadionul din Budapesta”.

 

Lasă un comentariu