INFORMARE, TRANSPARENTA, PROFESIONALISMLA _ SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA MURES


Categorie: Diverse
|
15-10-2008
Nr: 191
|
Autor: Biroul de Relatii Publice Si Comunicare
|
Pentru o vizibilitate cat mai buna a activitatii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu-Mures, managerul spitalului, domnul dr. Ovidiu Butuc, promoveaza o politica de deschidere fata de cetateni, cat si fata de presa locala.

Astfel, in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu-Mures a fost infiintat Biroul de Relatii Publice si Comunicare, care asigura, in conditiile si limitele prevazute de lege, accesul prompt, corect si complet pentru toti cei care vor solicita informatii privind activitatea spitalului.

Activitatea biroului se va desfasura in cadrul Directiei Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu-Mures si va avea ca principale obiective:

- informarea publica si, in mod direct, a persoanelor;

- informarea presei; - informarea interna a personalului;

- informarea interinstitutionala.

Datele de contact ale Biroului de Relatii Publice si Comunicare sunt:

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu-Mures, str. Gh. Marinescu nr. 50, tel. 0265 21.45.16, e-mail: [email protected] Responsabil birou: Cristina Pascan.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu-Mures, ca institutie publica ale carei actiuni, politici si programe au un impact major asupra societatii, asigura, astfel, accesul liber si neingradit al persoanei la orice informatie de interes public, definita de Legea 544/2001 si indeplineste unul din principiile fundamentale ale relatiilor dintre persoane si institutiile publice, in conformitate cu Constitutia Romaniei si cu documentele internationale ratificate de Parlamentul Romaniei.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval