Patronatele s-au unit!
Organism unic de reprezentare patronala pe plan intern si european


Categorie: Comentariu
|
16-10-2008
Nr: 192
|
Autor: Gheorghe Giurgiu
|
Alianta Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), impreuna cu Uniunea Generala a Industriasilor din Romania (UGIR-1903) si Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), au semnat , recent, acordul privind infiintarea organismului patronal "Business Romania". Noul organism patronal, "Alianta patronatelor cu reprezentativitate europeana din Romania _ Business Romania", ca organism unic de reprezentare patronala pe plan intern si european, are ca scop reprezentarea unitara la nivel national si international a industriasilor, prestatorilor de servicii si intreprinzatorilor din Romania, in raport cu ceilalti actori participanti la dialogul economic si social la nivel national si la nivel european.

Conform presedintelui ACPR, George Constantin Paunescu _ citat de NEWSIN - "Business Romania trebuie sa devina purtatorul de cuvant cu punct de vedere unic al organizatiilor intreprinzatorilor si industriasilor din Romania. Isi propune sa asigure o prezenta corespunzatoare a organizatiilor din Romania in Uniunea Europeana. Primul obiectiv al noului organism este coagularea fizica a tuturor organizatiilor intreprinzatorilor si industriasilor", a declarat George Constantin Paunescu. "Important nu este cum sunt organizate patronatele din Romania, ci sa vrem acelasi lucru toti, si anume o mai buna desfasurare a activitatii intreprinzatorilor si industriasilor, a celor care creeaza cele mai multe locuri de munca", a mai spus Paunescu.

"Business Romania constituie raspunsul asteptat de toti angajatorii din Romania, indiferent de marimea lor, un organism patronal unic, cu reprezentativitate legala care sa sustina in mod calificat interesele lor, de dezvoltare a afacerilor. Va constitui un partener credibil in relatiile cu institutiile europene, in avantajul intregii comunitati de afaceri din Romania", a declarat, la randul sau, presedintele CNIMMR.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval