Precizare


Categorie: Politic
|
17-10-2008
Nr: 193
|
Autor: LAZAR LADARIU
|
Dezamagit de abilele instrumentari de culise, scarbit de unele regretabile machiaverlacuri, derulate dupa scenarii rocambolesti, acrit de tumultul "originalei" politici romanesti actuale, deceptionat si inselat in asteptarile mele de denuntarea unilaterala a Protocolului incheiat intre organizatiile PSD si PUNR Mures, la 17 iulie 2006 (mai ales a articolului "12"), am hotarat sa-mi retrag candidatura optionala pentru unul din colegiile "8", "7" si "1" la alegerile parlamentare (uninominale) din noiembrie a.c.

Hotararea mea, de a nu mai participa la campania electorala pentru Camera Deputatilor, este irevocabila!

Multumesc tuturor fostilor PUNR-isti, PSD-istilor care mi-au fost alaturi, cititorilor mei fideli, tuturor muresenilor de buna-credinta, pentru indemnuri, incurajari si sustinere intr-un demers pe care as fi dorit sa-l duc pana la capat.

Raman acelasi aparator al adevarului, al demnitatii si al verticalitatii romanesti, acelasi luptator pentru interesul national.

Celor care au ramas sa continue cursa electorala _ le doresc succes! Iar conducerii Organizatiei PSD Mures _ intelepciune!

La timpul potrivit, voi veni cu clarificarile necesare in numerele viitoare ale ziarului "Cuvantul liber".

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval