In atentia practicienilor in insolventa!
INVITATIE DE PARTICIPARE
Directia Generala a finantelor publice a Judetului MurES


Categorie: Social
|
22-10-2008
Nr: 196
|
Autor: Marta Ruja
|
invita practicienii in insolventa inscrisi pe Lista practicienilor in insolventa agreati de Agentia Nationala de Administrare fiscala pentru zona XIII, care cuprinde judetele Mures si Harghita, sa depuna, pana cel tarziu in data de 28.10.2008, ora 13.00, ofertele in vederea desemnarii unui practician in insolventa in dosarele aflate pe rolul Tribunalului Comercial Mures, privind pe debitoarele:

1. S.C. GEO SECURITY S.R.L. _ Targu-Mures

2. S.C. IMMOVENT S.R.L. _ Targu-Mures;

3. S.C. ORBAN IMPEX S.R.L. - Sighisoara;

4. S.C. SACIMA TEX IMPEX S.R.L. - Targu-Mures;

5. S.C. SEDAN PRODINVEST S.R.L. - Targu-Mures;

***

1. S.C. CBL COMPANY S.R.L. _ Targu-Mures

2. S.C. ENERGY TECH S.R.L. _ Tarnaveni;

3. S.C. PRODLEMNMETCOM S.R.L. _ Reghin;

4. S.C. PROLOG S.R.L. _ Reghin;

5. S.C. RONIFEL X S.R.L. _ Targu-Mures

6. S.C. TONIC DISTRIBUTION S.R.L. _ Targu-Mures;

7. S.C. VEL SYSTEM S.R.L. _ Targu-Mures.

Oferta va fi intocmita conform prevederilor art. 14 din ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 1.009/2007 privind procedurile de selectie a practicienilor in insolventa, agreati de Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

In plus, va rugam sa ne anexati la oferta si o situatie privitoare la gradul de acoperire a creantelor fiscale cuprinse in masa credala pentru toate cazurile din protofoliu solutionate, astfel incat pe baza acesteia sa se poata efectua departajarea ofertantilor in cazul in care acestia ar cumula acelasi punctaj, conform art. 15 alin. (2) din ordinul sus-mentionat.

Persoanele interesate vor depune oferta in plic sigilat la registratura Directiei Generale a Finantelor publice Mures, cu sediul in Targu-Mures, strada Gheorghe Doja, nr. 1-3, judetul Mures, cod postal 540015, cu urmatoarele mentiuni: "Denumirea ofertantului. In atentia Comisiei pentru desemnarea practicianului in insolventa. Oferta pentru selectarea unui practician in dosarul de insolventa al S.C�S.R.L./S.A.. a nu se deschide inaintea datei de 28.10.2008, ora 13.00.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval