PROGRAMUL COMPETITIILOR SPORTIVE


Categorie: Sport
|
07-11-2008
Nr: 203
|
Autor: IOAN PAUS
|
FOTBAL. LIGA II-a: Duminica de Ia ora 11, in cadrul etapei a XIV-a, formatia F.C. Municipal va juca in deplasare cu Unirea Alba Iulia intr-un derbi deosebit de important in lupta pentru suprematie in seria a II-a Vest a esalonului secund. Meciul va fi televizat.

LIGA a III-a. Astazi, 7 noiembrie a.c., de la ora 14, echipele din judetul nostru au programate urmatoarele partide din cadrul etapei a 14-a: Avantul Reghin C.S. Marmatia Sighet; C.S.M. Sebes - F.C. A.S.A. Unirea Ungheni; F.C. Zalau - Gaz Metan Targu-Mures.

LIGA IV-a MURES. Sambata, de la ora 11, in cadrul etapei a XI-a, (ultima a sezonului de toamna si runda a doua a returului), sunt programate urmatoarele intalniri: C.S. Iernut - A.S.O. Miercurea Nirajului, A.S.Corunca - Viitorul Tarnaveni; A.S. Acatari - Gaz Metan Danes, Avantul Mihes - Lacul Ursu Sovata, Muresul Rusii-Munti - Muresul Ludus.

FOTBAL FEMININ. In cadrul celei de a 6-a etape a Ligii I, duminica,

9 noiembrie a.c. de la ora 11, pe terenul Gaz Metan din Targu-Mures, echipa locala City'us se va confrunta cu formatia SMART Bucuresti. HANDBAL. In ultima etapa a turului Diviziei A, seria B, duminica, de la ora 12, in Sala Sporturilor din Targu-Mures, va avea loc partida echipelor feminine C.S. Transilvania Targu-Mures - Universitatea Resita, in cadrul etapei a 7-a.

POPICE. Vineri, sambata si duminica, cu incepere de la ora 9, pe arena Electromures continua competitia finala pe tara a Campionatului National individual, perechi si sprint, intreceri rezervate cadetilor, juniorilor (fete si baieti).

VOLEI. Sambata, in Sala Sporturilor din Targu-Mures, de la ora 11.30, va avea loc partida din cadrul Diviziei A-1, intre echipele masculine Torpi Targu-Mures - Dinamo Bucuresti.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval