SPORT * SPORT * SPORT


Categorie: Sport
|
12-11-2008
Nr: 206
|
Autor: GH. BOTEZAN
|
Dans sportiv

Succes

al dansatorilor targumureseni! Repetitie cu succes pentru doua dintre perechile clubului targumuresean "A.C.S. Dance Art" Targu-Mures. La sfarsitul saptamanii precedente au avut doua evolutii notabile in cadrul "Cupei Romaniei" la dans sportiv, care a avut loc in Brasov. Perechea alcatuita din Paul Moldovan si Cristina Tatar s-a clasat pe primul loc la categoria 13-14 ani standard si latino, Fodor Norbert Csanad si Roxana Tatar s-au clasat pe primul loc la categoria 16-18 ani standard. Mai este de mentionat faptul ca ambele perechi vor concura la finele acestei saptamani la Campionatul National, clasele L, D si C, dar si la cea de a doua editie a "Cupei Dance Art", ce vor avea loc intre 14 si 16 noiembrie a.c., in Sala Sporturilor din Targu-Mures. Fotbal

Cupa Romaniei

Revenim asupra continutului unei stiri publicate in pagina SPORT a ziarului nostru, numarul de marti, 11 noiembrie a.c. Meciul de fotbal dintre echipele Gloria Bistrita - F.C. Brasov, din "optimile" Cupei Romaniei - Timisoreana, nu se mai disputa astazi, miercuri, 12 noiembrie, pe stadionul "Trans-Sil" din Targu-Mures, ci pe arena sportiva din Fagaras. In ultimul moment, federatia de specialitate a mutat locul de confruntare a celor doua formatii din Liga I, asa incat vina nu apartine redactorului paginii. Facem cuvenita precizare pentru a nu se crede altceva, adica lipsa de informare!

Baschet

B.C. Mures - Dinamo Bucuresti 74-69

In etapa a 6-a, in Sala Sporturilor din Targu-Mures, meci de infarct intre echipele masculine de baschet B.C. Mures - Dinamo Bucuresti. Evolutia scorului a fost urmatoarea: in min. 5, scorul era 7-12, si primul sfert se incheie cu 16-20. Si in sfertul al doilea au condus dinamovistii, pana in min. 15, apoi muresenii au preluat conducerea: 32-31, repriza incheindu-se cu 41-39. In al treilea sfert, acelasi parcurs, in min. 27 scorul era 49-47, localnicii castiga la o diferenta de trei puncte: 18-15. In ultimul sfert, dinamovistii conduc cu 65-59, dar pe fondul sustinerii de catre galerie, targumuresenii egaleaza: 65-65. Era o atmosfera de nedescris. Urmeaza doua aruncari reusite de trei puncte si scorul devine 72-69. Doua contraatacuri nereusite ale bucurestenilor fac ca targumuresenii sa inscrie doua puncte. Meciul se incheie astfel cu victoria echipei B.C. Mures, dupa o mare truda. Cei 2.000 de sustinatori le-au multumit baschetbalistilor targumureseni prin aplauze prelungite. Pentru B.C. Mures au punctat Coole (16/1), Hargrave (13/2), Largent (11/3), Trif (9/3), Goombs (7), McKenna (7), Levin (7/1), Vajda (4).

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval