SPORT „ SPORT „ SPORT


Categorie: Sport
|
17-11-2008
Nr: 209
|
Autor: 
|
Etapa finala a Campionatului

de sah al MIRA

Statiunea Sovata a fost desemnata sa gazduiasca, in perioada 15-21 noiembrie 2008, competitia de nivel national, organizatori fiind Prefectura judetului Mures, Inspectoratul de Politie al judetului Mures, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Mures, Gruparea Mobila de Jandarmi Mures, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Mures in colaborare cu Directia pentru Sport Mures.

Deschiderea oficiala va avea loc duminica, 16 noiembrie a.c., ora 9.30, la Hotelul Alunis - locatie aleasa pentru desfasurarea competitiei. Programul etapei finale a Campionatului de sah se va desfasura in zilele de duminica, luni, marti si miercuri (rundele I-VIII) si joi (runda finala si festivitatea de premiere). Excursie pe biciclete

Asociatia Pro Biciclo-Urbo si biciclistii ,,Neuzer" ii invita din nou pe cei interesati la o excursie cicloturistica medie, pe damburiile din valea Nirajului, pe o distanta totala de 50 km si o diferenta de nivel cumulat de cca 300 m. Itinerarul stabilit de organizatori include: Targu-Mures-Corunca-Valea Fantanii Sarate-Pasareni-Galateni-Vf.Cioloca-Suveica-Gaiesti-Valeni -Gruisorul-Craciunesti-Budiu Mic-Targu-Mures.

Pentru a participa sunt necesare: conditie fizica corespunzatoare, starea tehnica buna a bicicletei, imbracaminte adecvata, alimente, bani suficienti pentru nevoile proprii.

Plecarea se va face duminica, 16 noiembrie, de la ora 9,30, din fata statiei de autobuz Fortuna (cartierul Tudor), iar inapoierea va fi in cursul aceleiasi zile. In cazul unui timp nefavorabil insa excursia cicloturistica se anuleaza. (L.B.)

Rezultate sportive

� Volei. Echipa feminina de volei C.S.U. Medicina Targu-Mures, in turul al III-lea al competitiei europene Challange Cup a realizat o performanta nemaiintalnita in voleiul targumuresean. In al doilea meci, C.S.U. Medicina Targu-Mures a fost invinsa in deplasare, cu 1-3, de formatia Zlatogor Cerkasi din Ucraina. Dar, voleibalistele antrenate de Valerijan Luka au trecut in turul III intrucat in meciul sustinut acasa au invins cu 3-0. In aceasta intrecere voleibalistica europeana, mai departe merge si echipa din Piatra Neamt.

� Futsal. City'us, de doua ori invingatoare. Divizionara A de fotbal pe teren redus, City'us Targu-Mures (care nu mai este antrenata de portughezul Artur Melo, demisionat), a jucat luni, 10 noiembrie, la Brasov, unde a reusit sa obtina o pretioasa victorie, prin golurile inscrise de Paulo Ferreira (2), Miguel Nuno (2) si Orlando Coelho. Victoria le-a adus targumuresenilor locul 1 in clasamentul seriei in care evolueaza. Luni, 17 noiembrie, ora 18, in Sala Sporturilor din Targu-Mures, City'us va juca cu echipa din Gheorgheni.

***

Divizionara B. City'us a sustinut al doilea meci al returului la Craiova, adversara fiindu-i echipa CECOROM, pe care a invins-o cu scorul de 8-2.


Karatistii de la

Clubul "Dragon-do",

premiati de Consiliul Municipal Targu-Mures

La propunerea dr. Ioan Sita, consilier local PRM, sportivii de la Clubul "Dragon-do" karate WKC, vor fi premiati in bani de catre Consiliul Municipal Targu-Mures, ca urmare a victoriei repurtate la concursul "Lido di Jesolo", din Italia, desfasurat in perioada 17-19 octombrie a.c. La concursul amintit au participat 1850 de sportivi din 27 de tari, iar Romania a ocupat locul doi, o contributie importanta la aceasta performanta fiind cele 5 medalii castigate de karatistii targumureseni de la Clubul Sportiv "Dragon-do".

Consilierii municipali au votat in unanimitate ca pentru locul intai si medalia de aur, obtinute de Darius Stan, premiul sa fie de 1.000 de lei, pentru locul doi si medalia de argint, obtinute de Szekely Ildiko _ 750 de lei, iar pentru cei trei sportivi _ Cotta Adrian, Fekete Renata si Florina Notar _ care au fost rasplatiti cu medalii de bronz si locul trei _ cate 500 de lei. Desigur, nici antrenorul, Mihail Notar, care i-a pregatit pe sportivi nu a fost uitat de consilierii municipali, acestuia fiindu-i oferit un premiu in valoare de 1.000 de lei. Felicitari tuturor. (L.P.)
Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval